Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nisu huligani...

Bizarno! Razlog prekida utakmice pokraj Slatine nasmijat će vas do suza

Bakica
Foto: Screenshot
19.09.2017.
u 11:57

Ovdje ipak nije riječ o huliganima, već o nečemu što će vas dobro nasmijati.

Niželigaške utakmice ne dobivaju previše medijske pozornosti, ali na njima se svako malo dogodi nešto zanimljivo. Ovaj put radi se o prekidu utakmice, ali ovdje ipak nije riječ o huliganima, već o nečemu što će vas dobro nasmijati.

Naime, tijekom utakmice u Bakiću pokraj Slatine na travnjak je utrčala bakica željna pažnje i nakratko je susret prekinut, a koliko je bakica željela biti prisutna na terenu, dovoljno govori činjenica da su je dvaput morali izbacivati.

Doduše, mogli su biti malo nježniji prema starijoj ženi...

Pogledajte video i nasmijte se...

Ključne riječi

Komentara 8

FA
fake
13:32 19.09.2017.

Došla baka po unuka da ide doma svinje nahraniti.

SS
sokac sa drave
12:04 19.09.2017.

Nista cudno kod nas su bakice obicno rakijasice i onda hoce malo ekzibicionizma.

SE
Semiramida
15:20 19.09.2017.

Što je tu smiješno? Ništa ... Neš ti jake utakmice u selu, baš se ima što prekinuti.Ako je to baka, nije korektno bacati ju na zemlju, već zvati socijalnu skrb i nekoga da se pobrine za ženu. A korak joj je preodrešit za bakicu, možda je to neki balavac glumatao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije