Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brani dečka

Seksi djevojka nogometaša napala trenera: Ništa ti ne znaš!

Chiara Biasi
Foto: Instagram
1/9
18.09.2017.
u 23:29

- Ako želite ljude s karakterom, morate znati kako ih voditi, a povrh svega morate imati mu.. i ne ostavljati ih u ladici bez razloga - poručila je Marcelinu.

Manekenka Chiara Biasi obrušila se na trenera svog izabranika, talijanskog napadača Simonea Zaze, nakon neugodnih scena tijekom utakmice četvrtog kola španjolskog prvenstva između Levantea i Valencije (1:1).

Naime, trener Valencije Marcelino Garcia Toral zamijenio je u 73. minuti Zazu što se Talijanu nimalo nije svidjelo pa je bez pozdrava odjurio prema svlačionici. No, ljutiti trener natjerao je napadača da se vrati te pozdravi navijače.

Chiara je svoj komentar spomenutog događaja objavila na društvenim mrežama.

 

ibiza ibiza ibiza 🦍🔄🦈

Objavu dijeli ᴄʜɪᴀʀᴀ (@chiarabiasi)

- Ako želite ljude s karakterom, morate znati kako ih voditi, a povrh svega morate imati mu.. i ne ostavljati ih u ladici bez razloga - poručila je Marcelinu.

Vidjet ćemo hoće li je 52-godišnji stručnjak poslušati. Valencija je nakon četiri kola deveta na ljestvici sa šest osvojenih bodova.

 

sì sì sì 🎰

Objavu dijeli ᴄʜɪᴀʀᴀ (@chiarabiasi)

Komentara 8

DU
Deleted user
01:57 19.09.2017.

Seksi?!?? O ukusima se zaista ne bi trebalo raspravljati, ali ovo kaj se servira po internetu i ostalim medijima je zastrašujuće.. Još nezreli, mladi su ipak podložni utjecajima (što god tko mislio), a poruka je da moraš ili izgedati kao orka ili se izgladnjivati do krajnjih granica (ili do hospitalizacije).. a o onim "patkoustim" stvorenjima da ne pričamo. To kaj danas rade iz sebe je izmaknulo bilo kakvoj kontroli.... Klingonci,Ferengi i ostala ekipa su oličenje ljepote jbt

SJ
Samo ja
06:11 19.09.2017.

A i ti novinaru,jel te sram obakvih clanaka??? Svaka cast na slobodi pisanja,al bi ja ovo skinuo hahah

WI
Witman
06:53 19.09.2017.

Oglodana... Fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije