Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUŠTAJU KLUB

Uprava Partizana nakon šoka poslušala navijače i predala ostavke!

Partizan
Reuters/PIXSELL
11.12.2015.
u 08:53

Orilo se stadionom "Uprava napolje!" i nisu to mogli ignorirati, svjesni su da ova sezona više ne može biti spašena te da je upravo Europska liga trebala biti spas.

Uprava Partizana podnijela je ostavke poslije poraza od Augsburga (1:3) i eliminacije iz Europske lige jer su navijači tako željeli, doznaje srbijanski B92.

Orilo se stadionom "Uprava napolje!" i nisu to mogli ignorirati, svjesni su da ova sezona više ne može biti spašena te da je upravo Europska liga trebala biti spas. Naime, u prvenstvu su tek četvrti i imaju 24 boda manje od vodeće Crvene zvezde! U Europskoj ligi imali su šest bodova nakon prva dva kola i u sljedeća četiri skupili su još tri da bi sad sve prosuli.

Nisu smjeli izgubiti dva razlike i prošli bi dalje, a od 11. minute imali su vodstvo. Činilo se da će sve biti u redu, ali kad je u 89. minuti Bobadilla zabio za 3:1 stigao je kraj. Kako natjecanja, tako i ove uprave.

>> Partizan nakon drame ispao iz Europe, kraj i za Monaco, Fiorentina ide dalje

Komentara 15

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:21 11.12.2015.

Malo čudno kako sva trojka nekadašnje velike četvorke ima novčanih problema osim dinama kojeg je Maminjo pokrao, druge ni da spominjemo.

CP
Cviet Prigorja
09:36 11.12.2015.

Dinamo je prvi. Sjajni nastupi u LP i to od srpnja do Božića. Sjajna polusezona.

ED
europski dinamo
11:08 11.12.2015.

Navijaci Partizana su navikli na titule i stvarno nestvarno zvuci da su 24 boda iz Zvezde koja je u eurokupu deklasirana od nekih amatera. Citam komentare i ne vidim nikakvu poveznicu za upravom Dinama,niti Dinamo zaostaje 24 boda!!!! niti navijacii Dinama traze ostavke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije