Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA MIKELA

'Uoči utakmice su mi rekli da će mi ustrijeliti oca ako prijavim njegovu otmicu'

John Obi Mikel
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
03.07.2018.
u 15:53

Otmičari su tražili otkupninu od 28.000 dolara, no Mikelov otac i njegov vozač su spašeni pravovremenom reakcijom policije te vraćeni kući.

Pravu dramu oči odlučujuće utakmice Nigerije i Argentine u našoj skupini proživljavao je kapetan super orlova John Obi Mikel.

Naime, otac nogometaša Michael Obi i njegov vozač Ishaya John oteti su za vrijeme vožnje na cesti između Makurdija i Enugua. 

- Rekli su mi da će ustrijeliti mog oca ako prijavim slučaj policiji. Bio sam zbunjen, nisam znao što trebam napraviti, ali nisam mogao iznevjeriti naših 180 milijuna navijača. Nisam htio to reći izborniku jer je morao pripremiti utakmicu s Argentinom tako da bi ga to sigurno uzrujalo. Bez obzira koliko sam htio s njim pričati o tome, jednostavno nisam mogao - rekao je Obi Mikel.

Otmičari su tražili otkupninu od 28.000 dolara, no Mikelov otac i njegov vozač su spašeni pravovremenom reakcijom policije te vraćeni kući.

- Potvrđujemo kako je vijest o otmici istinita te kako su Michael Obi i Ishaya John spašeni. Prvotno su odvedeni u gusto šumsko područje, ali su naši ljudi dobro reagirali i nakon pucnjave iz vatrenog oružja, otmičari su svladani.

Komentara 3

Avatar pittbull
pittbull
18:50 03.07.2018.

Matja Majstore Ostavi se novinarstva jer nema sanse da steknes ugled novinara nego piskaralo polu pismeno drka na klikove. Stavis takav naslov i sliku nasih. Jesi drkadzika bratalan!!#!

ST
stopostohrvat.
16:54 03.07.2018.

Siptarska marva ima vise loptu ali Svedjani prijete. Ja mislim osobno da bi Kosovski Albanci mogli dobiti bitku. Ako dobiju Droga ce po zapadnon Evropi drasticno pasti na cijeni. Sa tom gestom Siptari ce pokazati da su i oni ljudi. poz od stopostohrvata. Dobre su im zene briju se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije