Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga kup

United slavio kod Stokea, West Ham izbacio Tottenham

'Manchester United\'s Robin van Persie (centre) celebrates with his team-mate\'s after scoring his team\'s opening goalPhoto: Press Association/PIXSELL'
Reuters/ PIXSELL
18.12.2013.
u 23:34

United je po teškim vremenskim uvjetima slavio na gostovanju kod Stokea s 2:0

Poznati su parovi polufinala engleskog Liga kupa. Sunderlandu i Manchester Cityju su se pridružili Manchester United i West Hame.

United je po teškim vremenskim uvjetima slavio na gostovanju kod Stokea s 2:0. Ashley Young je u 62. minuti sjajno pogodio, a konačni rezultat postavio je Patrice Evra 15 minuta prije kraja.

West Ham je s 2:1 bio bolji od Tottenhama na White Hart Lineu. Spursi su poveli preko Adebayora koji je zabio iz voleja, ali West Ham okrenuo utakmicu golovima Jarvisa i Maige u 80. i 85. minuti.

Nakon što su utakmice odigrane izvučeni su i parovi polufinala. Sunderland će igrati s Unitedom, dok City ide na West Ham.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije