Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

United razbio Newcastle u gostima, remi Liverpoola i Stokea

'Manchester United manager Alex Ferguson (L) greets mascot Fred the Red before the English Premier League football match between Manchester United and Queens Park Rangers at Old Trafford in Manchester
AFP/Pixsell
07.10.2012.
u 18:59

Tottenham je pobijedio Aston Villu 2:0 i popeo se na četvrtu poziciju

U sedmom kolu engleske lige Manchester united je pobijedio Newcastle u gostima 3:0.  Pogotke za crvene vragove postigli su Evans, Evra i Cleverly. United se tako pridružio gradskom rivalu Cityju na drugoj poziciji sa 15 bodova.

Tottenham je pobijedio Aston Villu 2:0 i popeo se na četvrtu poziciju, Liverpool je kod kuće odigrao 0:0 protiv Stoke Cityja, dok su Southampton i Fulham odigrali 2:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije