Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI THE TIMES

United će ponuditi Realu 29 milijuna eura za Modrića

Luka Modrić (1)
Reuters/Pixsell
30.07.2013.
u 15:12

Britanci pišu kako je Real spreman pustiti Luku samo kako bi prikupio još sredstava za dovođenje Balea

Kako piše ugledni britanski The Times, menadžer Manchester Uniteda David Moyes odustao je od dovođenja Barcinog Cesca Fabregasa i okrenuo se dovođenju Luke Modrića!

Crveni vragovi htjeli su u novoj sezoni u momčadi imati Barcelonin dvojac Cesca Fabregasa i Thiaga Alcantaru. Alcantara je završio u Bayernu, a sve ponude za Fabregasa Katalonci su odbili.

United se tako bacio na dovođenje Modrića za kojeg je spreman platiti 25 milijuna funti, odnosno oko 29 milijuna eura. Real bi, tvrdi The Times, čak mogao pustiti Modrića iako ga trener Carlo Ancelotti ima u prvom planu jer mu nužno treba još novca za dovođenje Garetha Balea iz Tottenhama.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije