Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudac Ivan Bebek

'Uh, kako je Barca brza! Stalno sam bio napet, svaka je akcija šansa'

'Barcelona\'s Pedro Rodriguez is shown a yellow card by match referee Ivan Bebek during their Champions League Group G soccer match against Spartak Moscow at Luzhniki stadium in Moscow November 20, 20
'GRIGORY DUKOR'
22.11.2012.
u 07:25

– To je prvi put da sam sudio Barceloni i tek sam sad zapravo doživio tu njihovu silnu nadmoć – ističe naš sudac.

Ivan Bebek u Moskvi je sudio utakmicu Spartak – Barcelona (0:3). Mahači su mu bili Tomislav Petrović i Miro Grgić, četvrti je sudac bio Dalibor Conjar, a pomoćnici uz gol-crtu Domagoj Vučkov i Goran Gabrilo. Dobro je Bebek odradio posao, nije bilo prijepornih trenutaka i nije bilo zamjerki na njegovu arbitražu.

– Zadovoljni smo odrađenim poslom. To je prvi put da sam sudio Barceloni i tek sam sad zapravo doživio tu njihovu silnu nadmoć u odnosu na ostale klubove. Nevjerojatno su brzi i baš zbog toga sudac mora stalno biti maksimalno koncentriran i napet jer u svakom Barcinu napadu može doći do prilike za pogodak. Nikad ne znate kad će netko ubaciti nekakvu dubinsku loptu u suparnički 16-erac – rekao nam je Bebek nakon povratka iz Moskve.

>>Cijeli tekst te kako je Bebek doživio Lionela Messija pročitajte danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 3

NI
Nini istrijan
07:43 22.11.2012.

Vrlo dobro sudjenje nasih sudaca i mogu svojim ucinkom stvarno biti zadovoljni i ponosni. Posebno bi istakao to da nisu nasjedali "padavicama" koje Pedro i Fabregas uobicavaju dobijati u kaznenom prostoru. Siguran sam da cemo i gledati i dalje kao suce u znacajnim medjunarodnim taknmicenjima.

NE
NebitanTJ
08:40 22.11.2012.

Lijepo je vidjeti hrvatske suce u Ligi prvaka.

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
15:00 22.11.2012.

Svaka čast Bebeku i pomoćnicima,samo naprijed ovo je tek blagi uspon u njihovim karijerama koje su "tek počele",bar netko da osvjetla nas obraz u svjetskom nogometu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije