Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCIJENIO GOAL

Ugledni portal proglasio Modrića trećim igračem Reala: 'I dalje među najboljima na svijetu'

LaLiga - Real Madrid v Rayo Vallecano
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
08.06.2023.
u 20:30

Hrvatski kapetan i dalje je motor kraljevskog kluba, Carlo Ancelotti ga smatra jednim od ključnih igrača

Poznati nogometni portal Goal analizirao je Realovu sezonu i njegove igrače, hrvatskog kapetana Luku Modrića proglasio je trećim najboljim igračem kraljevskog kluba. Smatraju kako klub u cjelini nije ispunio očekivanja te da sezona nije uspješna, na prva dva mjesta su Vinicius te vratar Thiboaut Courtois. 

- Sve je bilo dobro do siječnja. 2023. godina je započela, Real je bio u lovu na trofej u La Ligi, među favoritima u Ligi prvaka i očekivani pobjednik Svjetskog klupskog prvenstva. Ovo posljednje ostvareno je bez problema, ali su prve dvije stvari brzo krenule u krivom smjeru - piše Goal. 

Brazilski napadač Vinicius dobio je ocjenu 9.5 od maksimalnih 10, drugi je Courtois s čvrstom devetkom, dok su na trećem mjestu Modrić i Benzema s ocjenama od 8.5. 

VEZANI ČLANCI:

- Modrić je još jedan kojem je minutaža pala, ali ponovno je Modrić bio magičan kad je igrao najbolje što zna. Hrvat u ovom trenutku može birati utakmice u kojima će igrati, a birao je one prave. Bio je veličanstven protiv Liverpoola u Ligi prvaka i dominirao je u dvije utakmice protiv Barcelone. Vjerojatno je pred njim još samo jedna sezona, no i dalje je među najboljima na svijetu - smatra  čitani portal. 

Ključne riječi

Komentara 2

PO
pocrn
20:44 10.06.2023.

…..kakav modric , kakav real i biranje kao igraca pa djeciji vrtic barce osvojise la ligu sa petnaestak bodova prednosti…..smijesni su perezovi muljatori

Avatar razmaknica
razmaknica
07:21 09.06.2023.

Luka, daje mladjima da se igraju loptom te s vremena na vrijeme uzme stvar u svoje noge i napravi reda medju djecom pa svako na svoju klupu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije