Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog svastike
Povratak na članak

Uefa potvrdila: Protiv HNS-a je pokrenut disciplinski postupak!

Uefa je potvrdila da je protiv Hrvatske pokrenut disciplinski postupak

Komentari 120

AZ
And_ZAGI
15:54 15.06.2015.

Ovako se može svaku reprezentaciju sabotirati i uefa će nagraditi sabotere, a kazniti žrtvu tih sabotera. Znači, počinitelj ovog incidenta je u ovom slučaju pobjednik i oni koji mrze Hrvatsku, Hrvatsku reprezentaciju i HNS mogu slaviti, uspjeli su.

VL
HR
hr76
15:54 15.06.2015.

Šukera sam obožavao kao igrača, ali kao dužnosnici on i Vrbanović su najveće zlo za hrvatski nogomet. Dobro da na sjednici nisu sami izbacili reprezentaciju s eura, a još nije razjašnjeno ni tko je osušio travu - to je morao biti neki profesionalac, tj. plaćenik. Sav ovaj igrokaz je pretužan, a HNS ne vidi da reprezentaciji rade najveću štetu ovim prepucavanjima po novinama. Nitko normalan svastiku nije vidio ni za vrijeme ni poslije utakmice, osim onoga tko ju je baš tražio jer je znao da je ondje!

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:15 15.06.2015.

HNS treba pokrenuti ofenzivu prema Uefi i lobirati prije izricanja kazne, a ne čekati odluku Uefe. Suspenzija ili oduzimanje bodova su potpuno neprimjerena kazna. Ako Uefa suspendira reprezentaciju zbog nečega što se uopće nije dogodilo na utakmici, kakvu poruku bi time poslala? To bi bila pozivnica za sabotiranje svih onih reprezentacija koje vam nisu iz razno raznih razloga po volji. Ispada da bi Uefa kaznila svaku zemlju na čijem teritoriju se dogodi neki teroristički čin!??!

VL
DA
Davor47
15:47 15.06.2015.

Ne kuzim neke komentatore po njima je Milanovic kriv ako tuča pada

VL
Avatar x-y
x-y
16:01 15.06.2015.

Samo je Zvone Boban mesija Hrvatskog nogometa!!!! Hrvatski Vitez, Dalmatinac sa Purgerskim stihom. Trebat ce ponovno povijesni skok kapetana, samo sada ne protiv zlocinackih agresora i komunjara nego protiv bagre i kriminala. Takvu podjelu medju Hrvatima kao sto su "Vozdozd i Brend" napravili nije uspjelo ni najokorjelim komunjarama.. Uz Boziju pomoc Zvone,! To je tvoja obveza i duznost....Spasi nas casne Hrvate od nasih necasnih i nepostenih Hrvata....

VL
VL
????
17:02 15.06.2015.

Rasističko ponašanje? Tko se rasistički ponašao? Jel bilo povika rasističkih? Nisam čuo ništa. Jel tijekom utakmice netko nacrtao nešto na stadionu? Nije. Čini se da nema osnove za ovo jer se nije dogodilo tijekom utakmice pa čak ni poslije utakmice a niti neposredno prije. A jel se mogla odgoditi utakmica? Da su naši to predložili Digići bi odbili jer prema pravilima i druga strana mora pristati na odgodu jer se ovdje ne radi o višoj sili (npr. da je teren u lošem stanju zbog kiše pa se ne može igrati). UEFA bi im dala za pravo te bi utakmica bila registrirana 0:3 za Digiće. A ono sa Bosancima, prijava zbog ometanja himne? Koliko znam Srbija nije prijavljena zbog toga na onoj utakmici protiv Hrvatske. Opet dvostruka mjerila jer je na jednoj strani Izrael koji uostalom niti nije europska država no to je sad druga tema. Mislim da ćemo biti jedini u povijesti koji su kažnjeni za rasističko ponašanje publike na utakmici na kojoj publike jednostavno nije bilo. Apsurd nad apsurdima.

VL
DU
Deleted user
15:43 15.06.2015.

Ne bih htio biti djelitelj pravde ili sudac u ovom bizarnom slučaju, ali HNS bi trebao instant ponuditi nagradu 100 tisuća kn onome tko otkrije počinitelje - poslije toga bi se mnogo toga razjasnilo. Ne biti škrtica, Šuker (kao što jesi)...

VL
ER
Eu ropski
17:02 15.06.2015.

Eh sada kad nam Davor zaplace pred UEFA i zatrazi da nas ne kazne, i kad Platini izvadi slike sa Poglavnikova groba gdje je Davor brze bolje obisao i dao pocast, nevjerujem da ce nam puno pomoc. Trebaju nam ozbiljni ljudi za ovakve situacije a ne sarlatani koji trose novac po svijetu a svom rodnom gradu ni kunu.Pa tek kada se dozna kako je Davor prodavao VIP karte na svjetskom prvenstvu, joj joj Davore.....

VL
JO
JohnConnor
15:48 15.06.2015.

Ovi svi sto pljuju po HNS-u i Sukeru nek pogledaju prvo kako kotira hrvatska reprezentacija od kad imamo drzavu. Jel hrvatska repka jedna prosjecno losa ekipa ili je to ekipa koja je u stanju pobjediti svaku reprezentaciju na svijetu? Moja podrska HNS-u.

VL
Avatar antonija17
antonija17
17:30 15.06.2015.

Sto rec za ovakav slucaj. Nemamo vladu, nemamo policiju niti suctvo. U hrvatskoj se odmaraju kriminalci na plazama a policija nam istjeruje postene gradane iz svojih kuca sto nemogu platit struju.

VL
Avatar MK
MK
16:56 15.06.2015.

Pronadite počinitelja/počinitelje i prestanite pametovati... Sramota je kako se MInistar Ostojić pravi kao da je ovaj akt iz domene "športa" a ne "kaznenog djela". Nesposobni MUP još uopče nije utvrdio "vrijeme" počinjenja kaznenoga djela - ali se Ministar Ostojić na veliko razbacuje da se dogodilo dok je HNS imo odgovornost a ne MUP. HNS snosi odgovornost za pristupe stadionu klučevima njemu povjerenima - za sve druge ključeve pristupa stadionu odgovornost snosi Grad Split - a za sve nelegalne pristupe stadionu nadleznost je kod MUP-a kao i sam čin! Ministar Ostojić i Gradonačelnik preduhitreno bjeze od svog djela odgovornosti i zaduzenosti!

VL
VD
Vojo Dodevski
20:13 15.06.2015.

Zalbu na kaznu moraju vam pisati Shimunichevi odvjetnici koji su ga onako ljepo odbranili i pred UEFA, i pred sudovima u Strazburu, Shvicarskoj...

VL
HA
hajduk1966
16:34 15.06.2015.

Najvise smo mi doprinijeli tomu,tocnije novinari,eno danas Talijani niti rijeci ali nasi novinarcici bas insistiraju da nas kazne,a i oni jedu od clanaka u vezi repke

VL
Avatar d-ano
d-ano
15:54 15.06.2015.

Kruha i igara..kruha nemamo al igramo se i preko svake mjere,, previse,,

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
15:40 15.06.2015.

sude nam oni kojima sude...

VL
YO
yohana
16:44 15.06.2015.

I po ovome vidimo kako nam lose ide zastupanje u vanjskoj politici.Sve je to u toj reziji i stvarno sto je previse i pretjerivanje od strane UFE mislim i uvjerena sam da su u Hrvatskoj krivci.

VL
KU
kumquat
16:09 15.06.2015.

Treba kaznit crvenu vladu koja štiti i podržava ove maloumnike koji stalno sramote Hrvatsku po utakmicama reprezentacije.

VL
Avatar kravata
kravata
15:48 15.06.2015.

Uefa nije bolja od ovih koji cine anti hrvatske provokacije, kaznjavaju hrvatsku a ne traze one koje bi i hrvatska kaznila kad bi znala i mogla do njih.

VL
NA
najgori
17:39 15.06.2015.

Nedaj se svetinjo!Sve za Hrvatsku Hrvatsku nizašto !!!!procice i ovo!!!!

VL
CR
cronada
16:06 15.06.2015.

Haha to nam je dobro neki zlocesti "sused" namjestio! A sto ovi i UEFI I FIFA rade, pojeo vuk magarca.Samo udrite vi SNOBOVI natio/internationalni po malom coviku koji voli nogomet i pipkana!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.