Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Disciplinska komisija

Uefa pokrenula istragu zbog 'slučaja Luka Modrić'

Real PSG Liga prvaka Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.02.2018.
u 15:10

Uefina disciplinska komisija svoju odluku trebala bi donijeti sljedeći tjedan

Uefina disciplinska komisija sljedećeg će tjedna razmatrati 'slučaj Modrić', piše francuski L'Equipe. Poznati sportski tjednik tvrdi kako se PSG žalio zbog žitog kartona kojeg je na susretu protiv Real Madrida dobio Adrien Rabiot, a koji je došao nakon simuliranja hrvatskog veznjaka.

Strijelac jedinog gola za parišku momčadu u 64. minuti dobio je javnu opomenu nakon što je Modrić pao na rubu kanenog prostora, a sudac Gianluca Rocchi dosudio prekršaj i Rabiotu dao žuti karton.

 

 

Međutim, snimka je pokazala da kontakta nije bilo pa PSG traži da se žuti karton njihovu igraču poništi. Što se Modrića tiče, njega bez obzira na okončanje istrage ne očekuje dodatna kazna jer se ona naknadno dodjeljuje samo u slučaju grube povrede igre i teške prevare.

Real je prvu utakmicu protiv PSG-a dobio s 3:1, ali ga još očekuje vatrenih 90 minuta u Parizu.

Komentara 20

SP
Spezispezi
15:47 17.02.2018.

Luka je bio najbolji na terenu a i ovo je dio nogometa. Samo suci su očito odlučili pogurati Real. Za kladioničare prilično sigurna karta za uzvrat. Nema šanse da šeik prođe dalje. Kad Real ne može, odraditi će režija

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
15:37 17.02.2018.

Pogotovo kad su montirani procesi u pitanju. Davno je prošla 45-a ali nostalgičarima nikad dosta.

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
16:26 17.02.2018.

Ovaj dnovinar treba hitno u okuliste. Udrio ga je po lijevom stopalu, istina ne jako, ali bio je kontakt. Da li je Modrić trebao zbog toga pasti ili ne, to je drugo pitanje. U svakom slučaju kontakt je bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije