Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znao gdje je

Luka postao hit na internetu: Modrić majstorijom 'ponizio' najskupljeg igrača svijeta

Modrić
Foto: Reuters
1/6
15.02.2018.
u 16:41

Video se brzo počeo širiti internetom, a neki su čak stavili naslov "Modrić ponizio Neymara".

Luka Modrić sinoć je još jednom dirigirao igrom madridskog Reala u pobjedi protiv PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta, a bespoštedno se trošio u oba pravca. Malo je zaspao kod gola PSG-a, nije ispratio Rabiota, ali odigrao je dobar susret.

Posebno se svidio u obrambenim zadaćama, pomagao je bekovima u pokrivanju najvećih zvijezda PSG-a i u tome bio prilično uspješan. A na internetu se pojavila snimka Modrićeve majstorije iz drugog dijela utakmice.

 

Lopta je letjela prema hrvatskom nogometašu, Neymar trčao prema njemu, a Modrić majstorski prsima primirio loptu i Brazilca izbacio iz igre. Štoviše, u prvim trenucima Neymar nije znao gdje se on nalazi, a ni gdje je lopta.

Video se brzo počeo širiti internetom, a neki su čak stavili naslov "Modrić ponizio Neymara".

Komentara 29

CA
Cavakul
17:29 15.02.2018.

Luka Modrić FANTAZISTA bez premca !

CA
Cavakul
17:26 15.02.2018.

Luka tiha mašina naletjela na junaka ali junak prozujio.Bravo Luka poslovođa Reala.

Avatar KELAVA-DE
KELAVA-DE
18:44 15.02.2018.

evo nam jos jedne legende luka modric

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije