Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suspendiran

Uefa odlučila i Srnu maknula s popisa Šahtarovih igrača uoči nastavka LP-a

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
07.02.2018.
u 21:24

Nakon što se doznalo za dopinšku aferu Darijo je objavio kako se povlači s terena dok se slučaj ne raščisti, a istraga još traje...

Darijo Srna nije na popisu Šahtarovih igrača uoči nastavka Lige prvaka. Uefa je uz bivšeg hrvatskog kapetana na internetskoj stranici Lige prvaka označila - suspendiran!

Lani u rujnu u krvi kapetana ukrajinske momčadi pronašli su nedozvoljenu supstancu, ali nije otkriveno o kojoj se radi. Nakon što se doznalo za dopinšku aferu Darijo je objavio kako se povlači s terena dok se slučaj ne raščisti, a istraga još traje...

Darijo Srna
1/5

- Ovo je bitka koju moram pobijediti, tako će i biti. Pokopao sam oca i ispunio mu zadnju želju, pa zaigrao na Europskom prvenstvu bez ijedne tablete, onda nema logike da sam napravio nešto što nisam smio. Prema tome, čist sam, dokazat ću to i iza toga se vratiti na teren - rekao je Darijo Srna.

Foto: UEFA/Screenshot

Nakon pet mjeseci Uefa je brisala Srnu s popisa Šahtarovih igrača za Ligu prvaka. Nacionalni antidopinški centar Ukrajine slučaj mora zaključiti do 22. ožujka.

Bude li u Srninom uzorku otkriven anabolički steroid, to mu znači četverogodišnju suspenziju. Bio bi to tužan kraj 35-godišnjeg bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije.

Komentara 4

DU
Deleted user
21:30 07.02.2018.

Tako to radi pravi sportista makne se dok se ne istraži a ne ja - igram pa sve gubim I viknem " jao boli lakat "

DO
domolub
21:44 07.02.2018.

koji ce ti k . . . . to sve uz tolike pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije