Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jaroslaw Kruczek

'Ovisno o razvoju istrage, Srna bi mogao dobiti i četiri godine suspenzije!'

Darijo Srna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
04.10.2017.
u 13:29

- Darijo Srna počeo je surađivati s Antidopinškom agencijom i spreman je pružiti sve informacije o mogućem unošenju nedopuštenih supstanci u organizam

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna nedavno je saznao da je pao na dopinškom testu. I sam igrač potvrdio je kako je 18. rujna ove godine obaviješten od Nacionalnog antidopinškog centra Ukrajine (NADCU) da je u njegovu uzorku koji je dao 22. ožujka 2017. izvan natjecanja ('out-of-competition') pronađena nedozvoljena tvar.

Srna se pravda kako je nedopušteno sredstvo u svoj organizam unio nehotice te da nije bio svjestan toga. Jaroslaw Kruczek, zamjenik ravnatelja ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga, tamošnjim medijima objasnio je situaciju.

- Darijo Srna počeo je surađivati s Antidopinškom agencijom i spreman je pružiti sve informacije o mogućem unošenju nedopuštenih supstanci u organizam, rekao je Kruczek pa objasnio kakva bi mogla biti kazna:

- Sve ovisi o našim istražiteljima i razvoju istrage. Mogao bi dobiti samo opomenu, ali i četiri godine suspenzije, rekao je Kruczek.

Kada bi dobio najstrožu kaznu, Srna bi vjerojatno zaključio karijeru.

Ključne riječi

Komentara 3

KT
komen_tar
13:52 04.10.2017.

Hahaha, pa mogu staviti i 84, pa nece dozivotno igrati

Avatar southman
southman
13:46 04.10.2017.

E moj Srna, da si iz GB mogao bi i kokain ušmrkavati i dobiti možda godinu dana !? Hrvti dobivaju 2-4, a Rusi doživotno !? Sve pošteo i po zakonu !!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:01 04.10.2017.

prevarant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije