Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljska

Udruga za zaštitu potrošača tužila Uefu

lopta
Danijel Berković/Pixsell
16.03.2012.
u 23:08

Poljska udruga za zaštitu potrošača tužila je Uefu za ugrožavanje prava kupaca ulaznica za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine

Tužba protiv Uefe podnesena je nadležnome potrošačkom sudu u Varšavi lani u kolovozu. Udruga je u pitanje dovela 25 Uefinih pravila o prodaji ulaznica za Euro. Među pravilima oko prodaje ulaznica stoji Uefa nije odgovorna za kasnu dostavu ulaznica, te kako nije dužna izdati duplikat za izgubljenu ulaznicu. Uefa ima pravo jednostrano promijeniti numeraciju sjedala s ulaznice. EP u Ukrajini i Poljskoj počinje 8. lipnja.

Ključne riječi

Komentara 1

JA
jadre
09:30 17.03.2012.

.......na velebnom Maximiru nemaju takvih problema..... ....-pa šta tiskat karte.....kad-.nema gledatelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije