Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslavljeni arbitar
Povratak na članak

Udario kontru Červaru: Nije fer izvlačiti se na suce nakon Brazila

Umjesto da vodi zadnji time-out, Červar se u to vrijeme potpuno nepotrebno svađao s predstavnicima IHF-a, zapisničkim stolom i delegatom. To je najbolji dokaz njegove nemoći, istaknuo je Vladimir Vujnović

Komentari 60

ST
stric5
12:04 23.01.2019.

...bez obzira što sami danci priznaju da su pogriješili u ključnoj odluci ovaj će im objasniti da ni slučajno nisu pgriješili.... koji beskičmenjak...

VL
DU
Deleted user
12:04 23.01.2019.

Kakve veze ima, vrli moj sudac, poraz od Brazila sa sudačkom krađom? Po vama, ako se izgubilo jednu utakmicu, u drugoj te sudac ima pravo i treba krasti? Šta zbrajate žabe i babe. Ili se možda taklo u nedodirljivi klan pa ste osjetljivi? A ono da je bilo i duplih isključenja - da je bilo držanja kriterija u jednom od njih trebalo je biti i treće. I šta sad?

VL
DU
Deleted user
12:28 23.01.2019.

Što očekivati od ovog tipa koji i dan danas prima značajnu apanažu od Svjerskog rukometnog saveza.Normalno da čovjeg hvali sudačku organizaciju u kojoj još uvijek radi i zarađuje.To su najlaganije pare i teško ih se odreći .

VL
DU
Duslikr
12:12 23.01.2019.

Otkad se suci zale na trenere i na njihovo vođenje utakmice i ekipe, na njihove rasprave sa delegatima? Kakve to veze ima sa sucima? Vladimire, trebali ste se zadržati na suđenju i komentiraju sudenja.

VL
KB
kbr
12:02 23.01.2019.

koji promašeni argument da nije vodio time-out 40 sek prije kraja na -2. pa nisu ovo bajke u kojima se događaju čuda

VL
RI
Rizlman
12:32 23.01.2019.

A koga je briga što kaže ovaj Srbin? Je li to srpska logika da ako odigraš loše prvo poluvrijeme protiv Brazila ne smiješ ni zucnuti kad te se cijelu utakmicu mučki potkrada protiv Njemačke? Kakve veze ima utakmica s Brazilomlom s onom neviđenom pljačkom protiv Njemačke? Na čemu je ovaj Srbin?

VL
FR
fred70
12:41 23.01.2019.

Koje veze utakmica protiv Brazila ima s lošim suđenjem utakmice protiv Njemačke? Nije to izvlačenje, nego je jednostavno vrijeme pokazati da nešto nije u redu. I da je očevidno da se pojedine reprezentacije guraju kad im je to potrebno. Too je kao i u ovom članku, čemu je potrebno naglasiti njegov orden? Da bi se dokazala njegova kvalifikacija? Pa ako je on mentor mladih sudaca, oda je upravo on zakazao u školovanju istih. Sto je Červar trebao? Šutjeti i uvažiti sve odluke sa strane sudaca? Pa na njemu je da se bori za svoj tim I štiti svoje igraće i upravo to je radio, a po mome je imao razloga za to. Nije da volim Červara, ali borio se je za svoje igraće i pravdu. I bilo bi dobro da ode do kraja. Pa je l' nije I sam sudac konačno priznao da nije bilo ok? Sto će sada Gosp. Vujnović I njemu reci da grijesi? Maradona je bio jedan od najboljih na svijetu ikada. Daje li mu to sada pravo da njegovo mišljenje bude vrjednije od drugih? Znamo sto je sada s njim. To samo radi usporedbe s nekadašnjim proslavljenim rukometnim sudcem svjetskog glasa, delegatom i međunarodnim mentorom mladih sudaca, G. Vujnovićem. On je to bio nekada i vjerojatno dobar, ali promijenio se rukomet, pravila i vrijeme, nije korektno tako pričati protiv Červara koji je još uvijek manje vise u toku događaja. Osim toga nisu Červar i HR jedini koji su se bunili na suđenje na ovom prvenstvu. Možda bi bilo dobro da G. Vujnović svoje iskustvo i znanje iskoristi još bolje za školovanje mladih sudaca da do ovakvih

VL
DU
Deleted user
12:58 23.01.2019.

Znaci, kad izgubiš utakmicu onda je uredu da te u drugoj ili u sljedećim utakmicama potkradaju?

VL
PI
pipnicar
12:43 23.01.2019.

Kakve veze ima utakmica sa Brazilom sa sudjenjem protiv Njemacke?

VL
NI
NikoCro
12:36 23.01.2019.

Ajd ne seri Danci priznali da su nas izbacili, je li namjerno ili ne to necemo nikada znati, zivot ide dalje zavrsena prica

VL
DU
Deleted user
13:25 23.01.2019.

E da sada su se javili naše seronje. Judini sinovi. Tko će koga braniti neko ihf sudac sudca. Gamad i zlo na ovom svetu!

VL
RE
renata123
12:41 23.01.2019.

Ma, tko je Veselin V. Svakako nije osoba koja će se veseliti uspjesima hrvatskih rukometašs.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:23 23.01.2019.

Nemam namjeru branit Červara no nije istina da se izvlačio na suce poslije Brazila već poslije Njemačke to je prvo drugo i Mica je pisala da su suci odlično vodili susret sve do zadnjih 10min pa u utakmici koja završiši golom prednosti dovoljna ti jedna krivo donesena odluka a bilo ih je puno više i zar Vujnović nije čitao priznanje danskog suca kako je pogriješio ? Slažem se i da nismo vrhunski igrali i falilo je snage a jesu li Njemci bolje igrali a sebi dali više dana odmora ? Bolji su za taj jedan gol a krivo doduđenih odluka bilo je ne samo jedna ? I kad želiš nategnut za jednu stranu moraš pametno ko Danci pred sam kraj kad se lomi tezultat nema potrebe cijelu utakmicu, bitan je prolaz sa samo jednim golom razlike, nije li bilo tako ?

VL
MP
mpetro35
12:25 23.01.2019.

slažem se da suci nisu glavni (jedini) uzrok našeg poraza ... ali bilo bi lijepo da gospodin vujnović i gospodin mustafa prokomentiraju i suđenje u finalu svjetskog prvenstva 2009. u zagrebu kad su nas suci definitvno pokrali i to kaokao domaćina ... e to je bila krađa

VL
FU
furest
11:58 23.01.2019.

lino legenda

VL
SS
sokac sa drave
12:42 23.01.2019.

Najprije su Norveski suci dozvolili Brazilcima da nam pivote i nase graditelje igre masakriraju i svaka oteta lopta osim tri nasa losa dodavanja su bili faulovi za iskljucenja,To je razlog sto su jako puno golova postigli na prazan gol.Odmah nakonn te utakmice sam komentirao da to nije nista kako ce nas protiv NJemaca srediti Danski suci.Da Danski suci iako se jos nije znalo tko ce suditi.To se ponavlja zadnjih deset godina i Lino je potpuno u pravu.

VL
Avatar maldex
maldex
14:02 23.01.2019.

Pa Danski sudac koji je sudio Hrvatskoj protiv Njemačke sam je izjavio u komentaru na Danskoj televiziji da je vidio da je pogriješio kod suđenja u nekoliko navrata i da je u presudnim momenata dosudio prekršaj u napadu, te poništio gol iako prekršaja nije bilo.

VL
TO
Tomisl
14:23 23.01.2019.

Mala ali velika sportska Hrvatska , kome smeta neka pati !!!

VL
MI
Mikiboy
13:42 23.01.2019.

Cijela organizacija prvenstva uključivo i suđenje namješteno. Sramota

VL
DU
Deleted user
13:22 23.01.2019.

"proslavljeni" je zaboravio u "proslavljenim novinama" napomenuti i slijedeću rečenicu njemačkog izbornika svojim igračima: "Kroaten sind müde, die haben wir gestern müde gemacht" - u prijevodu: Hrvati su umorni, njih smo umorili jučer". Ovaj drugi dio rečenice govori sve o objektivnosti ravnopravnosti u natjecanju. Samo trotlovi koji imaju interes prikazati Červara kao budalu a prevarante, lopove i snobove kao poštene - naravno imaju svoja "proslavljena" mišljenja.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.