Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA REPREZENTACIJA

Udarac za Dalića uoči Španjolske, ostao bez dvojice igrača

Hrvatska reprezentacija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
31.08.2018.
u 19:30

Podsjećamo, izbornik Dalić već je ovoga tjedna uputio dodatni poziv napadaču Valladolida, Duji Čopu.

Ante Rebić i Andrej Kramarić neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije protiv Portugala i Španjolske zbog ozljeda, a nastavit će se pratiti zdravstveno stanje Dejana Lovrena.

Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru.

Podsjećamo, izbornik Dalić već je ovoga tjedna uputio dodatni poziv napadaču Valladolida, Duji Čopu.

Liječnika služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom. U dogovoru s izbornikom, Ivan Rakitić propustit će ogled s Portugalom te će se reprezentaciji priključiti za natjecateljski dvoboj sa Španjolskom na kojem bi dokapetan reprezentacije mogao upisati svoj 100. nastup za Hrvatsku.

Komentara 15

DU
Deleted user
19:54 31.08.2018.

"Autor" Večernji list je, siguran sam, presretan kad može objaviti nešto negativno, ne lijepo i loše o reprezentaciji ili igračima reprezentacije. Ah, dosta knedli su progutali ove godine za vrijeme i nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji - neka i oni sad malo uživaju u lošim vijestima.

CR
CrniGaro
20:02 31.08.2018.

Ostavite Hrvatsku repku na miru ,bavite se zvezdom ,grobarima delijama ,februarkom i td .

DU
Deleted user
08:29 01.09.2018.

Udarac za Dalica? Prije ce biti velika prilika da se isprobaju mladji igraci protiv kvalitetne momcadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije