Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA REPREZENTACIJA

Udarac za Dalića: Uoči Engleske ostao bez važne karike

Zlatko Dalić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/7
07.10.2018.
u 23:31

Lovre Kalinić ozlijedio se na utakmici Genta i Genka. Vratar Genta primio je tri gola u prvom poluvremenu te je ostao u svlačionici propustivši nastavak susreta koji je završio pobjedom Genka od 5:1.

Loše vijesti za hrvatski nogomet dolaze iz Belgije.

Lovre Kalinić ozlijedio se na utakmici Genta i Genka. Vratar Genta primio je tri gola u prvom poluvremenu te je ostao u svlačionici propustivši nastavak susreta koji je završio pobjedom Genka od 5:1.

Iako se špekuliralo kako je zamjena bila taktičke prirode, belgijski Voetbal 24 piše, a Goal prenosi kako je ipak riječ o ozljedi.

Točna vrsta ozljede i trajanje opravka još nisu poznati, no izbivanje s travnjaka prvog golmana vatrenih zasigurno je velika muka za Zlatka Dalića uoči okupljanja reprezentacije i utakmice s Engleskom.

>> Pogledajte kako se Rijeka oprostila od Matjaža Keka

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
00:39 08.10.2018.

Ha? Koje to sad "trljanje ruku" zbog loše vijesti za Dalića"! Pa kaj? Bumo igrali bez golmana. Ko danas još treba golmana protiv Engleske?

Avatar white socks
white socks
07:07 08.10.2018.

Što je obranio protiv Portugala i Španjolske? Ništa! Ah da, ozlijedio je Vidu strašno glupo, bez ikavog rezona i potrebe za takvom intervencijom.

DU
Deleted user
01:40 08.10.2018.

Ne bih rekla da je to loša vijest s obzirom na partiju protiv Španjolske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije