Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači Liverpoola

U centru Zagreba sve u znaku Redsa: 'Navijanje će se čuti do Anfielda!'

Navijači Liverpoola iz Zagreba
Facebook screenshot
22.04.2018.
u 14:30

- Dresovi, šalovi, zastave, veliki videozid, pjesma... Zagrebački Redsi, vidimo se - stoji u pozivu na Facebook stranici Liverpoolovih navijača iz Zagreba.

Nakon 10 godina Liverpool ponovno igra polufinale Lige prvaka! Povod je to da se velika grupa navijača Liverpoola u Hrvatskoj ponovno okupi i bodri klub na putu prema još jednom europskom finalu. U utorak na prvoj utakmici polufinala Liverpool - Roma sve će u centru Zagreba biti u znaku Redsa, najavljuju njihovi navijači.

Prema najavama organizatora, u pivnici Mali Medo u Tkalčićevoj 36, očekuje se oko 200 ljudi, navijača i simpatizera Liverpoola iz Zagreba i okolice.

- Bit će transparenata, rekvizita, pića i kao i uvijek užarene atmosfere koja će čuti i do Anfielda. Zagrijavanje počinje već sat vremena prije utakmice. Dresovi, šalovi, zastave, veliki videozid, pjesma... Zagrebački Redsi, vidimo se - stoji u pozivu na Facebook stranici Liverpoolovih navijača iz Zagreba.

Klub navijača osnovan je 2013. godine, a broji preko 250 registriranih članova no samih simpatizera po Hrvatskoj je mnogo više. Klub navijača Hrvatska svake godine organizira odlazak na utakmice omiljene momčadi na Anfield. Ukupno je više od 120 ljudi preko kluba navijača imalo prilike uživo bodriti Liverpool. A 20 članova je imalo čast prisustovati oproštaju legendarnog kapetana Stevena Gerrarda od najdražeg dresa 2015 godine.

Ovako je to bilo prilikom uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Citya:

Dodajmo i kako klubovi navijača Liverpoola iz ostalih hrvatskih gradova također pripremaju zajedničko gledanje polufinala LP.

Komentara 3

Avatar rubinet
rubinet
14:59 22.04.2018.

zar pored NK Rudeš navijaju za neke tamo strance?sramota

UM
umnjak
17:37 22.04.2018.

YNWA

ZI
zico
16:08 22.04.2018.

tkalčićeva ... rudeš....poveznica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije