Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOGATA KARIJERA

U Slaven došao kapitalac s iskustvom u Ligi prvaka: Došao sam biti primjer drugima

NK Slaven Belupo
30.08.2023.
u 22:20

- Sretan što sam stigao u Koprivnicu. Kroz priču sa svojim bivšim suigračima koji su igrali u Hrvatskoj čuo sam samo najbolje o klubu i o zahtjevnoj hrvatskoj ligi. Jedva čekam zaigrati i pokazati što mogu - kazao je Brazilac po dolasku u klub

Brazilac Claudemir stigao je kao slobodan igrač u redove Slaven Belupa. Ovaj 35-godišnji veznjak nosio je dresove brojnih europskih klubova, a skupio je i 19 nastupa u Ligi prvaka.

- Sretan što sam stigao u Koprivnicu. Kroz priču sa svojim bivšim suigračima koji su igrali u Hrvatskoj čuo sam samo najbolje o klubu i o zahtjevnoj hrvatskoj ligi. Jedva čekam zaigrati i pokazati što mogu - kazao je Brazilac po dolasku u klub.

- Posljednjih nekoliko godina igram na poziciji šestice, ali ono što je najbitnije je da svojim igrama pomognem momčadi da bude bolja i da ostvaruje dobre rezultate - istaknuo je iskusni nogometaš.

- S koje pozicije ću to činiti, odlučit će trener. Došao sam u Slaven da svojim pristupom budem primjer drugima, pogotovo mlađima kojima mogu pomoći svojim iskustvom i savjetom - dodao je Claudemir.

Ovaj veznjak u karijeri je nastupao za Vitesse, Kopenhagen, Al Ahli, Bragu, Sivasspor i portugalskog prvoligaša Vizelu.

U svojoj karijeri je upisao čak 527 nastupa za sve spomenute klubove, a upisao je 37 pogodaka i 55 asistencija. Inače, nogometno je odrastao u školi brazilskog velikana Palmeirasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije