Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Bez gledatelja u Oslu? Norveški izbornik: 'Srbi su navikli na takve uvjete'

07.03.2020.
u 15:08

Vatreni na EP-u koji počinje 12. lipnja igrat će u skupini D protiv Engleske, Češke te pobjednikom doigravanja između Norveške, Srbije, Škotske i Izraela

Hrvatska nogometna reprezentacija na EP-u koji počinje 12. lipnja igrat će u skupini D protiv Engleske, Češke te pobjednikom doigravanja između Norveške, Srbije, Škotske i Izraela.

Doigravanje će se održati krajem ovog mjeseca, a srpska reprezentacija igrat će u Oslu.

>> Evo kako će 'srebrni' hrvatski reprezentativci izgledati 2058. godine

1/25

Kako je Europu zahvatila pandemija koronavirusa svi su oprezni, pa mediji javljaju kako bi Norvežani svoju utakmicu 26. ožujka mogli igrati pred praznim tribina.

Po posljednjim informacijama u toj skandinavskoj zemlji zabilježeno je više od stotinu oboljelih, te se pooštravaju mjere u borbi protiv tog opasnog virusa.

Norveška vlada pozvala je na oprez, te savjetuje što manje javnih okupljanja kao i odlazak navijača na stadione. Tako će se ovog vikenda skijaški festival Holmenkollen održati bez gledatelja.

Norveški izbornik Lars Lagerbäck svjestan je situacije te smatra kako bi njegovoj reprezentaciji bilo teško igrati pred praznim tribinama. Reprezentacija pod njegovim vodstvom nikada nije izgubila Ullevaal Stadionu.

- Bilo bi strašno dosadno kada bi igrali pred praznim tribinama. Izgubili bismo tu malu prednost koju imamo protiv Srbije. Bude li donesena odluka da igramo bez publike, kako bi se spriječilo širenje virusa, morat ćemo to poštivati - rekao je Lars Lagerbäck i dodao:

- Ovo bi mogao biti psihološki test za nogometaše. Rijetke su ovakve situacije i vidjet ćemo tko će se bolje prilagoditi. Srbija se možda bolje snalazi u takvim uvjetima, ali moji igrači žele igrati na EP-u.

Stadion u Oslu koji prima 28.000 gledatelja odavno je rasprodan. Ne bude li donesena odluka da se utakmica Norveška - Srbija igra bez gledatelja izabranike Ljubiše Tumbakovića čeka pakleno ozračje.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije