Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRODOŠLICA DOMAĆINA

U Olimpijskom selu podignuta trobojnica! Najveći problem hladnoća

Hrvatski olimpijci na ZOI-u u Pjongčangu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
07.02.2018.
u 13:59

- Zasad domaćini zaslužuju sve pohvale, nismo se suočili s većim problemima. Vjerujem da će ovo biti odlično organizirane Igre - rekao je Šegota

Hrvatski stanovnici Olimpijskog sela u Pjongčangu u srijedu su došli na svoje - podignuli su na jarbol nacionalnu trobojnicu

Domaćini Zimskih olimpijskih igara (9. - 25. veljače 2018.) dočekali su hrvatsko izaslanstvo i poželjeli dobrodošlicu te uspješan nastup na Igrama našim olimpijcima. Na toj mini-svečanosti šef Misije HOO-a na ZOI u Pjongčangu, Damir Šegota, predao je "gradonačelniku" Olimpijskog sela Ryu Seung Minu prigodne darove iz Hrvatske.

- Domaćini se stvarno trude na svakom koraku da sve besprijekorno funkcionira. Zasad zaslužuju sve pohvale, nismo se suočili s većim problemima. Vjerujem da će ovo biti odlično organizirane Igre, unatoč velikoj hladnoći - rekao je Šegota.

Svečanosti su nazočili i brojni hrvatski olimpijci - predstavnici u bobu, skijaškom trčanju i sanjkanju, kao i volonteri koji brinu za našu reprezentaciju. Pridružili su se i predstavnici olimpijskih izaslanstva Španjolske, Litve, Madagaskara i Estonije. Nakon aklimatizacije (privikavanja na korejsku zimu), naši olimpijci nastavljaju s treninzima te s pripremama za svečano otvorenje Igara 9. veljače. 

Komentara 5

Avatar southman
southman
14:20 07.02.2018.

Kolika skupina izletnika na čelu sa šetačem po raznim polovima i planinama !

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
14:08 07.02.2018.

S obzirom na hladnocu okoline i potencijal, znanje i vještinu nasih hrvatskih olimpijskih nevinih vitezova bolje za njih da se drže sobe i ne izlaze se blamirati i pidsticati smijeh slovenskih kandidata za medalje.

JU
Juto
14:31 07.02.2018.

Ma nije moguče da je i kod njih zimi zima i još hladno. Nije ih valjda i snijeg iznenadio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije