Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet nije jedini

U košarci je bilo riječi o sukobu interesa pa ništa

Božo Miličević
Patrik Macek
10.02.2011.
u 18:55

Priča o Mamićevu sukobu interesa pokrenuta je prije tri godine pa se do danas nije dogodilo baš ništa, sve do dopisa ministarstva.

Priče o sukobu interesa bilo je u nas i u drugim sportovima. Primjerice, u košarci gdje je bilo sporno može li Danko Radić biti predsjednik HKS-a i sportski direktor NLB lige, određivati suce, može li Josip Bilić biti direktor NLB lige i povjerenik za natjecanje A-1 lige pa može li aktivni sudac Dožai biti i direktor marketinga HKS-a, Bože Miličević direktor Cibone i jedan od suvlasnika NLB lige...

U rukometu je Zoran Gobac bio dopredsjednik HRS-a i glavni menadžer Zagreba...

Ključne riječi

Komentara 3

DA
Dalmino
19:03 10.02.2011.

To sve samo govori u kakvoj usranoj državi živimo. Seremo pogrobovima ljudim koji su darovali svoje živote za ovo sranje od države. Zaslužili smo biti roblje od danas pa dovijeka!!!

AA
aazg
19:06 10.02.2011.

Bilić i Štimac nisu u sukobu interesa i to zna svaki pravnik. Zašto? Ni u Zakonu (a to je jedino bitno za ZAKONSKI sukob interesa), kao ni u Statutu HNS-a, ne spominje se srodstvo s menadžerima kao konstitutivni element zabranene obavljanja funkcije u športskom savezu. Samo za natjecateljske klubove. Točka.

LU
luanti
19:35 10.02.2011.

Dalmino ma ti ga zbilja sereš iseli se iz države i spasi nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije