Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Tretjak

U KHL ulaze novi ruski klubovi, višak će postati i Medveščak

KHL Medvescak
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
13.05.2015.
u 19:40

Predsjednik Medveščaka Gojanović pak tvrdi suprotno: Sve je u redu, igramo KHL i u idućoj sezoni. To je sigurno!

Idućeg tjedna KHL će i službeno objaviti odluku ostaje li Medveščak i iduće sezone u ligi, no ako je suditi prema izjavama iz Rusije, medvjedi trebaju biti zabrinuti. Naime, legenda ruskog hokeja, a sada i predsjednik Ruskog hokejaškog saveza Vladimir Tretjak izjavio je:

– U novoj sezoni želimo više ruskih momčadi u KHL-u, što znači povratak Krilje Sovjetov i Spartaka Moskve. Nakon dvije sezone završena je priča Medveščaka, no Slovan iz Bratislave još je pod upitnikom.

U Medveščaku ipak nisu zabrinuti zbog navoda iz Rusije.

– Ne mogu komentirati razloge ni samu izjavu gospodina Tretjaka. Na osnovi mojeg svakodnevnog kontakta s čelnicima lige mogu potvrditi da to nije i službeni stav KHL-a. Mi računamo da ćemo i sljedeće sezone igrati KHL – poručio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

A predsjednik Medveščaka Damir Gojanović dodao je:

– Sve je u redu, igramo KHL i u idućoj sezoni. To je sigurno! Budžet će nam ostati isti, a uskoro ćemo predstaviti i nove igrače. Bit će i nekih mladih Rusa.

Slovački mediji pak tvrde da će iz KHL-a izaći Slovan Bratislava.

– Dajemo čelnicima KHL-a rok do 15. svibnja da se odluče žele li nas. Ako se tada ne izjasne, igrat ćemo slovačku Extraligu – poručio je dopredsjednik Slovana Juraj Široki.

>> Ruska revizija u Medveščaku: Politika ih može izbaciti iz KHL-a!

Komentara 2

Avatar vodomar
vodomar
10:58 28.05.2015.

Kakva je to "liga" za koju se ne trebaš kvalificirati, niti iz nje možeš ispasti, na osnovi rezultata? To je putujući cirkus s vrhunskim artistima, ali sa sportom to nema veze.

CA
canon60
13:38 14.05.2015.

Ja bih da se vratimo u EBEL.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije