Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivanje

Umjesto na SP u Fukuoku Nikola Miljenić morao na operaciju slijepog crijeva

Zagreb: Održano ljetno Prvenstvo Hrvatske na 50 metarskom bazenu PVC Mladost
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.07.2023.
u 20:28

Prije odlaska u Fukuoku naše će reprezentativke završne pripreme obaviti u trening-kampu u Nagasakiju, zajedno s plivačima Portugala, Bosne i Hercegovine te Srbije

Hrvatska plivačka reprezentacija koja je na SP-u u Fukuoki ionako kanila nastupiti u malobrojnom sastavu, prijavljeno je samo troje naših plivača, neočekivano je oslabljena za trećinu. Naš najbolji plivač (i jedini muškarac u sastavu) Nikola Miljenić morat će preskočiti to natjecanje jer je iznenada morao na operaciju slijepog crijeva. Još je i bolje da mu se to dogodilo kod kuće a ne, možda, za vrijeme putovanja. 

- S obzirom na to da mi je liječnik rekao da mi je slijepo crijevo bilo natečeno, vjerojatno bi mi puklo za vrijeme putovanja - kaže Nikola. 

Hrvatska će tako u plivačkom dijelu SP-a u Japanu biti zastupljena samo s Anom Blažević i Aminom Kajtaz. Uz trenere i fizioterapeuta naše će izaslanstvo imati pet članova. Treneri su Klara Šiljeg i Domagoj Zajec, a fizioterapeut je Jurica Barjaktarević.

 

Prije odlaska u Fukuoku naše će reprezentativke završne pripreme obaviti u trening-kampu u Nagasakiju, zajedno s plivačima Portugala, Bosne i Hercegovine te Srbije. Plivačka natjecanja u Fukuoki počinju 23. i traju do 29. srpnja. Dupinašica Kajtaz i prsašica Blažević nastupit će u dvije discipline: na 100 i 200 metara.

VEZANI ČLANCI:

U sinkroniziranom plivanju zastupat će nas Matea Butorac (bit će ondje i trenerica Valerija Petračina te naša sutkinja Iva Šimenc), u daljinskom plivanju Klara Bošnjak i Grgo Mujan (oboje na 5 km), a u skokovima u vodu Matej Neveščanin i David Ledinski, a kao trener Šime Perić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije