Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet u očima djeteta

U dresu Crvene zvezde je utrčao na travnjak i slavio pobjedu hrvatskog kluba

Mališan u dresu Crvene zvezde
Foto: Screenshot
29.06.2019.
u 19:57

Snimku je objavio Graničar iz Kotoribe, klub iz Međimurske  županije, čiji su mališani nakon razigravanja osvojili sedmo mjesto na jakom međunarodnom turniru u Ajdinovićima u BiH.

Možda će vam se na prvu učiniti nevjerojatnom tvrdnja da je netko u dresu Crvene zvezde slavio pobjedu hrvatskoga kluba, ali sve će vam odmah postati jasnije ako naglasimo da je u pitanju bilo dijete, mališan koji ne igleda istim očima svijet kao generacije koje su, nažalost, proživjele ratne strahote.

Tko je čiji, odakle je, kako mu se roditelji zovu... informacije su koje nevine klince ne opterećuju, a da se takvo što doista zbilo, da se 'zvezdaš' veselio uspjehu Hrvata, svjedoči nam sljedeća snimka.

Na Facebooku ju je objavio NK Graničar iz Kotoribe, klub iz Međimurske  županije, čiji su mališani nakon razigravanja osvojili sedmo mjesto na jakom međunarodnom turniru u Ajdinovićima u BiH.


Nakon 1:1 u regularnom dijelu, mali "graničari" su pobijedili FK Stupčanice Olovo  uz bolje izvođenje udaraca s bijele točke, a njihovu se trijumfu, eto ispada iz videa, silno razveselio i njihov vršnjak iz Srbije.

Budući da su na turniru sudjelovali i igrači Crvene zvezde, slutimo da je u pitanju bio jedan od beogradskih nogometaša, kojem je putovanje u Ajdinoviće omogućilo da sklopi neka nova prijateljstva. 

 

Komentara 21

TA
Tag
21:14 29.06.2019.

Pa sto je tu cudno...Pa to su djeca...Nisu zadojeni mrznjom kao odrasli...A i jedni i drugi vjeruju u Isusa i onu Isusovu...Ljubi bliznjeg svoga kao samog sebe...Ne sudite da ne bi bilo sudjeni...Kako budete druge sudili tako ce se i vama suditi..Oprastajte da bi vam se moglo oprostiti...

Avatar Apsalar
Apsalar
20:47 29.06.2019.

A možda je Hrvat koji se mijenjao za dres. A možsa je Hrvat koji igra u Srbiji. Al VL je pun "lepih primera" iz Srbije, dok negativne ne prenosi. I prepun "ružnih primera" iz Hrvatske koju ne podnosi.

DU
Deleted user
21:28 29.06.2019.

Pametan dečko.Verovatno su ga roditelji učili pravim vrednostima Za razliku od hrvatskog trenera koji je decu prisiljavao da viču ZDS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije