Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski bombarder

Bomba iz Španjolske: Hrvatski as stiže u Madrid, slaže se opasna momčad!

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.06.2019.
u 18:43

Priča o Rebićevu transferu nakratko je utihnula, ali njemački Sky sada tvrdi da su klubovi dogovorili odštetu

Ante Rebić, napadač Eintrachta iz Frankfurta, nadomak je prelasku u madridski Atletico! Pisalo se o tome ponešto i ranije, međutim njemački Sky sada prenosi da su klubovi dogovorili odštetu i da je transfer korak od realizacije.

Eintracht je navodno prihvatio ponudu u visini 40 milijuna eura (plus bonusi), te bi već narednih dana mogao ostati i bez drugog silno važnog napadača budući da je Luka Jović nedavno preselio u Real za 65 milijuna eura.

U svakom slučaju, Diego Simeone priprema opasnu momčad, pa iako je ostao bez Lucasa Hernandeza i Antoinea Griezmanna, sve govori da će rivali ponovo drhtati ispred već godinama silno neugodnog Atletica.

Naime, Benfica je potvrdila da Joao Felix može prema Madridu jer je prihvaćena ponuda u vrijednosti 126 milijuna eura, a uz to je iz Reala stigao i taj daroviti Marcos Llorente za kojeg u redovima kraljevskog kluba nije bilo mjesta.

Od mladog Portugalca se očekuje da će krenuti stopama Cristiana Ronalda, a Rebićeva će uloga biti, dođe li doista, bombardiranje mreža protivnika uz njegova krasna proigravanja.

Pitanje je samo tko će mu biti partner budući da se s Diegom Costom povremeno ne može izaći na kraj, a Chelsea traži 55 milijuna eura kako bi Alvaro Morata postao stalni član Atletica.

Pitanje je i ostaje li Nikola Kalinić, no ma kako god okrenuli slagalicu, uopće ne izgleda loše ta momčad, a izgledat će i još bolje ako proigraju neki mladići od kojih se puno očekuje.

Tu ponajprije mislimo na Thomasa Lemara, dečka koji je fantastično igrao u Monacu, ali i koji se prvu sezonu na stadionu Wanda Metropolitano dosta tražio.

Lemar, Felix, Saul, Correa, Rebić... to ne zvuči nimalo loše. A k svemu ne znamo sprema li uprava još poneko iznenađenje.

Ključne riječi

Komentara 5

PR
prajdali100
08:01 30.06.2019.

Otišao je i Godin a zna se što je on značio za obranu.Ali, tako to ide.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:49 30.06.2019.

Okupljaju napad a ostali bez obrane po kojoj su bili najpoznatiji. Nema tu sreće !

ČI
čikaga3
20:58 29.06.2019.

Kod kldovitog argentinca se nebu naigral. Boljše negdje drugdje. Taj je ispirio i Mandzu i Vrsaljka , uskoro Kalinića a svakako Rebića koji će tamo trunuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije