Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERGEJ JAKIROVIĆ

'U Dinamu je opća mobilizacija. Ne ide nam na ruku što su osvojili samo bod u tri utakmice'

storyeditor/2023-03-17/PXL_170323_98898825.jpg
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
18.03.2023.
u 07:00

Trener Riječana najavio je okršaj s Dinamom koji se igra u nedjelju u Maksimiru s početkom u 17.30 sati. Očekuje najjači sastav modrih, po njemu nema šanse da će Čačić eksperimentirati.

Sergej Jakirović preporodio je Rijeku. Nizom od šest pobjeda u zadnjih sedam utakmica momčad s Rujevice dosegnula je četvrto mjesto, koje dijeli s Istrom. Takav iskorak rijetki su očekivali nakon lošeg prvog dijela sezone. Jakirovića u ovom kolu Supersport HNL-a očekuje sraz s Dinamom na Maksimiru.

– Ne ide nam na ruku što je Dinamo osvojio samo bod u tri utakmice. Kod njih je opća mobilizacija. Sigurno je pritisak na Dinamu, pogotovo kad pogledamo zadnjih četiri-pet dana i dva poraza. Ali za nas će biti teža utakmica jer će se oni pokušati vratiti na pobjednički kolosijek – rekao je Jakirović i dodao:

– Gledali smo Dinamo i tražili rupe i mane u igri, ali svjesni smo da imaju strašnu individualnu kvalitetu. Prihvatio bih bod, zašto ne? Dinamo je naša najbolja momčad, ima reprezentativce, igrače koji mogu riješiti utakmicu. Moramo biti momčadski disponirani, da nam golman bude na nivou.

Jakirović je svojim pristupom preporodio momčad Rijeke, a svjestan je kakav je ulog protiv Dinama.

12.03.2023., Rijeka - SuperSport Hrvatska nogometna liga, 25 kolo. HNK Rijeka - NK Varazdin. Ampem Prince Obeng Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL, ilustracija

– Pobjeda protiv Dinama bila bi golem poguranac. Vjerojatno bi donijela još više energije i zasigurno veliko samopouzdanje, bio bi to znak mladima da se može. Bilo mi je najteže uvjeriti ih da se može, da nitko nije robot. Da, skloni smo oscilacijama, izgubili smo od Belupa, ali rekao sam da bih uvijek volio igrati takve utakmice jer iz njih možeš puno naučiti. Ali taj nas poraz nije omeo, za ovu momčad najbolje tek dolazi. Od Dinama očekujem najjači sastav. Nema šanse da će Čačić u ičemu eksperimentirati – rekao je Jakirović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije