Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istekla posudba

U Bayernu pala odluka hoće li zadržati Perišića

Ivan Perišić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
09.09.2020.
u 14:48

Perišić je stigao u München na posudbu iz Intera i u 38 nastupa zabio je osam golova i još deset puta asistirao

Trener Bayerna Hansi Flick izjavio je u srijedu kako bavarski klub neće nastaviti suradnju s Ivanom Perišićem, Philippeom Coutinhom i Alvarom Odriozolom kojima su istekli ugovori o posudbama.

Posljednjih se tjedana nagađalo kako bi novi europski prvak ipak mogao zadržati hrvatskog reprezentativca, no Flick je otkrio kako Bayern ima druge planove.

Podsjetimo, Perišić je stigao u München na posudbu iz Intera i u 38 nastupa zabio je osam golova i još deset puta asistirao.

U Bayernom dresu je osvojio trostruku krunu - Ligu prvaka, te njemačko prvenstvo i kup.

Hrvatski reprezentativac sada se vraća u Inter, no neizvjesno je hoće li ostati na San Siru.

Posudba je završila i brazilskom napadaču Coutinhu, te španjolskom braniču Odriozoli. Brazilac se vraća u Barcelonu, dok je Odriozola igrač Real Madrida. Upitno je hoće li na Allianz Areni ostati i Davide AlabaThiago Alcantara kojim ugovori završavaju iduće godine.

Razgovori o produljenju Alabina ugovora traju već duže vrijeme, no zapeli su na iznosu plaće. U pat poziciji su i pregovori s Španjolcem.

 

Ključne riječi

Komentara 3

RE
RedTree
15:42 09.09.2020.

Perišić je odradio odličnu sezonu, bio važan faktor, osvojio sve i može ići ponosan dalje učinjenim. Možda bi gledao prema Tottenhamu, s obzirom da ga Mourinho izuzetno cijeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije