Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deutsche Telekom daje 75 milijuna!

U Bayernu bogatiji od šeika!

Bayern
AFP
02.11.2009.
u 16:02

Za nogometni klub Bayern nema krize: pri kraju su pregovori s njemačkim telekomunikacijskim operaterom Deutsche Telekomom, koji je voljan produžiti pokroviteljski ugovor.

Postojeći ugovor, koji istječe na kraju tekuće sezone, dvije su strane složne produžiti za tri dodatne godine, do ljeta 2013. godine. Na udarno oglasno mjesto, ono na dresu Bayernovih prvotimaca, DT će tako polagati pravo u novome trogodišnjem razdoblju, što će u klupsku blagajnu donijeti novih 75 milijuna eura.

Dosad su plaćali 20 milijuna godišnje, sada će 25!

Deutsche Telekom je glavni Bayernov pokrovitelj od 2002. godine. Naslijedio je Opela, koji je Bayernov partner bio 13 dugih prijašnjih godina.

Vijest je došla samo nekoliko sati nakon najave njemačkog dnevnika Bilda da će automobilski gigant Audi u kombiniranom vlasničko-pokroviteljskom ugovoru s klubom na Bayernov račun uplatiti oko 200 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije