Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

U 45. godini od infarkta preminuo bivši igrač Željezničara

31.05.2021.
u 15:28

Prijatelji i obitelj zabrinuli su se već prije tri dana kada im se nije javljao na telefon, a kako se to nastavilo, tako su se sve više prestrašili i otišli provjeriti što se događa s njihovim milim Zablonom

Bivši branič Željezničara Zablon Amanaka (45) pronađen je mrtav u svome domu u Keniji. Kako navode tamošnji mediji, vjerojatno je preminuo od infarkta. 

Prijatelji i obitelj zabrinuli su se već prije tri dana kada im se nije javljao na telefon, a kako se to nastavilo, tako su se sve više prestrašili i otišli provjeriti što se događa s njihovim milim Zablonom.

Nažalost, u stanu su ga pronašli mrtvoga. Iza njega je ostalo troje djece.

- Nismo sigurni kada je točno preminuo. Znali smo često razgovarati, ali nisam ga tri dana mogao dobiti na telefon. I prijatelji su također rekli kako nisu mogli doći u kontakt s njim neko vrijeme. Svi smo u šoku, pogotovo jer znamo da je bio zdrav. Nije imao nikakvih problema - rekao je njegov brat James Baraze.

Inače, Kenijac je za Željezničar igrao od 2004.-2006. godine, igrao je i za reprezentaciju svoje domovine, a nakon igre  u Želji, vratio se u matičnu ligu i klubove sa Sejšelija. Tamošnji su klubovi pokrenuli i inicijativu u kojoj će otvoriti račun na koji se može uplatiti sredstva za njegov posljednji ispraćaj. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:21 31.05.2021.

Otkud je taj "Željezničar ? U članku spominju Keniju i Sejšele....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije