Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi rekord Bundeslige

Tzavellas svladao Neuera sa 73 metra! (video)

tzavellas
NPH/Pixsell
13.03.2011.
u 12:15

Tzavellas je srušio rekord Klausa Allofsa iz 1986. godine. Allofs je kao napadač Kölna zabio sa 70 metara udaljenosti.

Kada je u 70. minuti utakmice sa Schalkeom, Eintrachtov nogometaš Georgios Tzavellas ispucao loptu duboku sa svoje polovice, tražeći svog grčkog sunarodnjaka Teofanisa Gekasa, nije ni slutio da će koju sekundu kasnije postati novi rekorder Bundeslige.

Naime, Tzavellasov je dalekometni projektil iznenadio Schalkeova vratara Manuela Neuera i završio iza njegovih leđa, a Nijemci su izračunali da je udaljenost od gola bila - 73 metra! No, Eintrachtu nije pomogao ni taj čudesan pogodak. Izgubili su 2:1.

Tzavellas je oborio rekord iz 1986. godine kojega je kao napadač Kölna postavio sadašnji sportski direktor Werdera Klaus Allofs. On je Bayeru zabio sa 70 metara.

Inače, bio je to prvi pogodak Eintrachta u 2011., te prvijenac grčkog nogometaša otkako je terene grčke lige zamijenio bundesligaškim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije