Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večeras u ringu

Tyson Fury čak 30 kg teži od protivnika, na vaganju napravio predstavu

Tyson Fury
Foto: Screenshot
1/2
09.06.2018.
u 09:50

Furyu je vaga pokazala 125 kilograma, što je 13 kilograma više nego što je imao za svoj posljednji meč

Tyson Fury danas će se u svom Manchesteru vratiti u ring nakon dvije i pol godine, u meču protiv Sefera Seferija iz Albanije. Jučer je održano vaganja na kojem je Fury bio čak 30 kilograma teži od svog protivnika, a na kraju je ponudio i pravi show za publiku, piše Fight Site.

Furyu je vaga pokazala 125 kilograma, što je 13 kilograma više nego što je imao za svoj posljednji meč, u kojem je savladao Vladimira Klička. Ipak, moramo uzeti u obzir kako je sam njegov povratak boksu bio neizvjestan, budući da je još početkom ove godine bio u jako lošem stanju, a sam je otkrio kako mu je vaga pokazivala oko 160 kilograma. Ovo što je već do sada napravio je impresivno, a moramo priznati da na vagi uopće nije izgledao ni blizu nekom lošijem stanju.

U odličnoj spremi došao je njegov deset godina stariji te čak 26 centimetara niži protivnik. Na kraju se tome mora pridodati i čak 30 kilograma lakši, budući da je Seferiju vaga pokazala 95 kilograma, ali to ne treba čuditi, budući da Albanac gotovo cijelu karijeru nastupa u lakoteškoj kategoriji. I mora se priznati da mu karijera izgleda vrlo dobro, budući da mu je profesionalni skor 23-1, uz 21 nokaut. Ipak, ne moramo sakrivati činjenicu kako je Fury u ovom meču veliki favorit i sve osim njegove pobjede za povratak bilo bi veliko iznenađenje.

Na vaganju, koja je održano na otvorenom, bila je sjajna i vrlo opuštena atmosfera. Fury je pozdravljen uz ovacije, na licu mu se vidjela sreća i zadovoljstvo što se napokon vraća, a show je ponuđen tijekom sučeljavanja. Nakon nekoliko šaljivih grimasa ili pokušaja da Fury izgleda još veće, on je Seferija odlučio uzeti u naručje i podići. To je naravno uzrokovalo smijeh svih prisutnih, a boksači su se na kraju srdačno pozdravili. Meč je na rasporedu večeras, a osim ovog meča, fanovima je ponuđen jako dobar program, koji možete provjeriti na slici ispod teksta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije