Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beus Richembergh:

'Tvrdnja da smo mi bolji nekako mi je na klimavim nogama'

goran beus richembergh
Patrik Macek/PIXSELL
13.06.2014.
u 00:26

- Kad padnu četiri gola, od kojih naši ne daju ni jedan, tvrdnja da smo mi bolji nekako mi je na klimavim nogama - napisao je u svom statusu Beus Richembergh.

Hrvatska je večeras na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva izgubila od Brazila sa 3:1 i, nažalost, u nastavak natjecanja ide bez bodova.

Usprkos tome što mnogi smatraju da je porazu velikim dijelom doprinijeo japanski sudac Nishimura, HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh misli da smo si ipak sami krivi za neosvajanje bodova.

- Kad padnu četiri gola, od kojih naši ne daju ni jedan, tvrdnja da smo mi bolji nekako mi je na klimavim nogama - napisao je u svom statusu Beus Richembergh.

Nakon što se komentatori uglavnom nisu složili sa njegovim prvim statusom i misle da je ipak kriv sudac, Richembergh je stavio i drugi status: Budući da ja nisam stručnjak, (ispričavam se unaprijed na ovom laičkom pitanju) zanima me jesu li oni koji izgube uvijek ljuti na suce?"

 

 

>>Brazil ipak nije dopustio iznenađenje, Hrvatska poražena na otvaranju prvenstva

Komentara 32

VI
vječna.istina
01:20 13.06.2014.

svoju antihrvatsku politiku promovira i na nogometu! sramota! emire tahiroviću (njegovo izvorno ime) srami se!!!

HR
hrchonne
00:36 13.06.2014.

Richembegh nije Hrvat tako da mu je to svejedno. Popušili mi ili pobjedili njemu je to isto. Ah da , HNS-ovci i njihovo hrvatstvo je viđeno kroz njihovu predsjednicu. Usput , moram dodati da mi nije jasno zašto se zovuu HNS. Što im ono H znači?! Hrvatsko sigurno nije.

OB
Objektivno...
07:46 13.06.2014.

Gospon Beus Richemberg, nekako mi stoji na klimavim nogama da je nama u Veliku Goricu nakon poplave stiglo 220.000 eura humanitarne pomoći iz Turske koju je zahvaljujući Vama poslala jedna turska organizacija. Šta Vi kažete na to osim što stee se tada crvenili pred Turcima? Ko je zamračio tu pomoć koja je poslana za poplavljene, a završila u Srebrenici (BiH)????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije