Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA MODRIĆ Dinamov veznjak i u utakmici s Arsenalom potvrdio vrhunski potencijal

Tužna večer plavoga junaka

09.08.2006.
u 01:49

Čak i nakon uvjerljivog poraza od Arsenala bilo bi uistinu nepošteno ne osvrnuti se na igru Dinamova veznjaka Luke Modrića. Bilo bi nepošteno i prema prekrasnoj publici na stadionu u Maksimiru koja je sinoć bila Dinamov 12. igrač. Na žalost, ni to nije pomoglo. Luka Modrić sinoć je još jednom pokazao potencijal za najviše igračke domete. Razvikanim je Arsenalovim zvijezdama, barem do prvog primljenog pogotka, održao malu školu nogometa. Nezaustavljiv u driblingu, pravovremen, izvanrednog osjećaja za prostor i odličnih proigravanja. Hrvatski je nogometni reprezentativac potvrdio da je pravi nogometni biser. Nije se štedio ni u trci ni u driblinzima. S njegovim razigravačkim sposobnostima Dinamo je sinoć do sredine drugog poluvremena djelovao - europski. Luka Modrić sinoć je ostavio srce na maksimirskom travnjaku. Prepoznala je to i maksimirska publika.

- Takvo ozračje doživi se jednom u životu. Najviše mi je žao upravo zbog navijača - uzvratio je Modrić komplimente koje mu je sredinom prvog dijela udijelila zagrebačka publika skandirajući njegovo ime.

No razočaranje na Lukinom licu bilo je i više nego očito. Odigrao je jednu od najboljih utakmica u karijeri, ali na njegovu licu nije bilo osmijeha. - Ne mogu u ovom trenutku razmišljati o svojoj igri. Poraz me je previše razočarao. Nije nam se smjela dogoditi takva pogreška kod prvog pogotka. Momčadi poput Arsenala ne opraštaju takav pad koncentracije - ističe Modrić. Na pitanje o Arsenalovim zvijezdama, Modrić će reći:

- Ne bih nikoga posebno izdvojio. Njihov je najjači adut kolektiv. Opasnost nam je prijetila iz svih pozicija. No pokušat ćemo u uzvratu ostaviti što bolji dojam. Više nemamo što izgubiti i nastojat ćemo se predstaviti u što ljepšem svjetlu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije