Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

Tudorov Galatasaray uvjerljiv, huligani prekinuli utakmicu u Njemačkoj

Hansa - Hertha
Foto: Reuters/PIXSELL
1/18
Autori: Hina, Goal.com
14.08.2017.
u 23:35

Okršaj Hanse i Herthe prekinut je na 15 minuta nakon što su huligani s obje strane u 75. minuti započeli pirotehnički šou.

Turski nogometni velikan Galatasaray, kojega vodi hrvatski trener Igor Tudor, u susretu je 1. kola novoga prvenstva u ponedjeljak na svom terenu svladao Kayserispor sa 4-1 (3-1).

Galatasaray je poveo golom Cigercija (16), na 1-1 poravnao je Gulen (29), a susret je praktički odlučen u razdoblju od 35. do 37. minute kada su Belhanda (35) i Gomis (37) postigli dva gola za 3-1. Konačni rezultat postavio je svojim drugim golom Gomis (87).

A u 1. kolu Njemačkoga kupa Schalke je dvama pogocima Konopljanke s 2:0 pobijedio BFC Dynamo, Nürnberg je s 2:1 slavio kod Duisburga, a Paderborn istim rezultatom kod kuće protiv St. Paulija.

No, najzanimljiviji je bio okršaj Hanse i Herthe, koji je prekinut u 75. minuti nakon što su huligani s obje strane započeli pirotehnički šou i pritom zapalili nekoliko sjedalica na jednoj tribini!

Nakon više od 15 minuta stanke, susret je nastavljen i u završnici je Hertha izborila 2. kolo golovima Weisera u 86. i Vedada Ibiševića u 90. minuti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije