Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PRIZNAO

Tudora boli duša nakon poraza: Bolje bi bilo da igramo kao seljačka momčad!

Igor Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
16.06.2020.
u 21:21

Svaka čast Varaždinu. Mogu oni biti najbolji na svijetu, oni su Varaždin, mi smo Hajduk - kazao je Tudor

Hajduk je na Poljudu iznenađujuće izgubio od Varaždina 3:2

Nakon utakmice dvostruki strijelac za goste Domagoj Drožđek, koji je bio na probi u Hajduku kod Marijana Pušnika, rekao je: 

- Pokazali smo da možemo igrati protiv svih. To smo danas pokazali i to nam se isplatilo. Naravno, Hajduku je nedostajala publika, ali svima se dogodi ovakva utakmica. Čestitam na golovima Hajduku, a pokazalo se danas da Hajduk ima budućnost - rekao je dvostruki strijelac.

Samir Toplak, trener Varaždina je poručio: 

- Efikasnost i odlučnost su bili ključni. Jako sam zadovoljan, Hajduk nam nije napravio jednu pravu šansu, zabili su iz udaljenosti. Čestitam svojim dečkima na samopouzdanju, mi smo momčad koja ima glavu i rep. Mi se borimo za goli život, i moramo se boriti na terenu i tražiti bodove - rekao je Toplak.

Igor Tudor, trener Hajduka nakon nesretnog poraza rekao je:

- Večer nikada nije dobra kada Hajduk doma izgubi od Varteksa. Jedna loša večer, ne znam što reći...Na treninzima momci rade dobro. Mene duša boli. Jako teško dajemo golove, a oni su iz tri šuta dali tri pogotka. Razočaran sam, ali okrećemo stranicu i idemo dalje, iduća utakmica je za pet dana. Bavim se ovim poslom šest-sedam godina i smatram da bi napravili bolji rezultat da igramo kao seljačka momčad, na kontre. Trudim se više nego ikad i zato me duša boli. Jedna od važnih utakmica je iduća protiv Lokomotive, plaćeni su za to, profesionalci smo...Svaka čast Varaždinu. Mogu oni biti najbolji na svijetu, oni su Varaždin, mi smo Hajduk - kazao je Tudor. 

>>> Pogledajte napad Grezde na Čolaka

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:11 17.06.2020.

hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije