Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLE KAZNE

Tuchel i Conte saznali kazne nakon obračuna u londonskom derbiju

Premier League - Chelsea v Tottenham Hotspur
Paul Childs/REUTERS
20.08.2022.
u 11:17

Njemački i talijanski menadžeri su se umalo potukli tijekom ogleda Chelseaja i Tottenhama, engleski savez ih je odlučio sankcionirati.

Trener Chelsea Thomas Tuchel privremeno je suspendiran na jednu utakmicu i mora platiti novčanu kaznu od 35.000 funti, dok je trener Tottenhama Antonio Conte kažnjen sa 15.000 funti zbog njihovog sukoba nakon utakmice na Stamford Bridgeu prošli vikend, pišu u subotu engleski mediji.

Tuchela je neovisno regulatorno povjerenstvo proglasilo krivim za sukob s Conteom nakon utakmice na Stamford Bridgeu u nedjelju, a obojica su trenera priznala da su se nedolično ponašala na utakmici, navodi Daily Mail.

I Tuchel i Conte su dobili crveni karton nakon što su se verbalno sukobili dok su se rukovali poslije utakmice, a šefa Bluesa je navodno iživciralo to što ga Conte nije htio pogledati u oči. Napetost između dva trenera je nastala tijekom drugog poluvremena dok su slavili golove svoje momčadi.

Tuchelova zabrana sudjelovanja na utakmici privremeno je suspendirana jer se čekaju pisani razlozi za odluku i zbog toga Chelseajev trener može u subotu voditi klub u nedjeljnom okršaju Premier lige protiv Leedsa.

>> Pogledajte: Elon Musk objavio da kupuje Manchester United no onda je uslijedilo razočaranje za navijače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije