Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLALOM

Popović i Ljutić do druge vožnje u Kranjskoj Gori, Komšić promakla 'za dlaku'

Zagreb: Druga vožnja ženskog slaloma Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa
Luka Stanzl/PIXSELL
09.01.2022.
u 10:43

Hrvatsku su predstavljale tri skijašice, Leona Popović, Zrinka Ljutić i Andrea Komšić, a dvije prošle u drugu vožnju

Novi skijaški dan je pred nama. Prve su na snijeg stale skijašice. One su danas u Kranjskoj Gori vozile šesti slalom ove sezone. Prva vožnja na rasporedu je u bila u 9:30, a druga će se voziti u 12:30.

Hrvatsku su predstavljaje tri skijašice, Leona Popović, Zrinka Ljutić i Andrea Komšić, a dvije su prošle u drugu vožnju.

Leona Popović startala je 17. i završila na 21 mjestu s 2 sekunde i 37 stotinki zaostatka. Ljutić i Komšić su se smjestile na 30. i 31. mjestu s 2.93, odnosno, 2.99 zaostatka.

Vodeća je trenutno Švicarka Wendy Holdener s 51.49 sekundi, a prate ju Petra Vlhova i Mikaela Shiffrin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije