Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAJE NAJSKUPLJI HRVAT SVIH VREMENA

Tri europska giganta u pregovorima s Joškom Gvardiolom

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija
Igor Kralj/PIXSELL
28.07.2022.
u 11:35

Bivši stoper Dinama igra sjajan nogomet i pitanje je vremena kada će napraviti transfer karijere.

Stoper RB Leipziga i hrvatske reprezentacije, Joško Gvardiol, jedan od je najpotentnijih stopera na svijetu. 20-godišnji Hrvat već dvije sezone igra na najvišem nivou i oduševio je sve u dresu njemačkog RB Leipziga. Iako ga 'bikovi' žele zadržati, već ovog ljeta je moguće kako će pronaći novu destinaciju. 

Njemački Sky Sports tvrdi da je Vatreni na radaru čak tri ugledna engleska kluba: Tottenhama, Chelseaja te Manchester Uniteda. Sva tri kluba su stupila u kontakt s njegovim agentom te su pregovori otvoreni. Chelsea se navodi kao najveći kandidat za kupovinu ponajboljeg centralnog braniča Bundeslige, pogotovo kada je propao transfer Julesa Koundea

Gvardiolu je najvažnije da ima dobru minutažu i da je standardan u klubu, pogotovo jer ga Dalić vidi kao startera na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 

Prema Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, ali Leipzig očekuje kako bi mogao za njega utržiti i više od 50 milijuna eura. 

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 2

RE
RedTree
16:25 28.07.2022.

Pa bolji je Erlić, ovaj je još mlad i sklon greškama izgleda.

Avatar drug Joža
drug Joža
00:18 31.07.2022.

Jamnica bi ga trebala angažirati kao zaštitno lice za prodaju vode...koliko košta da košta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije