Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA IZ EUROPE

FOTO Zarađuju milijune i žele ih najjači klubovi svijeta, ali na Dinamo nisu zaboravili!

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u 16-inu finala Europske lige
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/6
15.05.2022.
u 23:03

Povezanost s klubom iz Maksimira ostala je itekako čvrsta kod momaka koje je on vinuo u orbitu.

Dinamovu 23. titulu prvaka Hrvatske, osvojenu nakon pobjede 2:0 u Šibeniku, nisu propustili popratiti ni igrači kojima je klub iz Maksimira bio odskočna daska prema ispunjenju nogometnih snova na najvišim mogućim razinama.

Dani Olmo, Joško Gvardiol i Lovro Majer napeto su pratili utakmicu u Šibeniku pa poslije nje na Instagramu čestitali bivšem klubu. Iako zarađuju milijune i za njih su interes iskazali najjači klubovi na svijetu, nisu zaboravili korijene, voljeni im Dinamo.

- Čestitam momci - najkonkretniji je bio Olmo u čestitkama klubu iz kojeg je tijekom zime 2020. otišao u Leipzig za 22 milijuna eura.

Gvardiol je godinu kasnije završio u istom klubu, no priključio mu se pola godine kasnije za 18,8 milijuna eura. Čestitku je uputio emojijima ruku napnutih mišića i fotografijom na kojoj se vidi utakmica iz Šibenika. 

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u 16-inu finala Europske lige
1/15

Lovro Majer otišao je u Rennes za 12 milijuna pri kraju ljetnog prijelaznog roka prošle godine, a za čestitku je iskoristio objavu Dinama. U konačnici, manje je bitno na koji način su dečki čestitali bivšem klubu na naslovu, iznimno je lijepo vidjeti da su još uvijek zainteresirani za njega i da emotivno doživljavaju njegove (ne)uspjehe.

>>> Pogledajte u kakvom su izdanju dinamovci napustili travnjak

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 10

MA
Marvin
00:06 16.05.2022.

Toro71, U nedjelju dolaze direktno u Zagreb da bi cestitali i da u cast odigraju jednu prijateljsku utakmicu , ipak fer od njih .

T7
Toro. 71
00:01 16.05.2022.

Jesu Hajdukovci čestitali, pitam za prijatelja!

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
06:50 16.05.2022.

Cestitam hajduku na drugom osvojenom mjestu, i dok god ga ulica vodi jos ce 18.godina sanjati da budu prvi. Nazalost hajduku su i police za trofeje istrunule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije