Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daleko od javnosti

Tri dana su slavili ulazak u brak, ali čak ni Modrića tamo nije bilo

Gareth Bale i Emma Rhys-Jones
Foto: DPA/Pixsell
1/8
10.07.2019.
u 11:30

Par je svoj sretan dan toliko dobro sakrio od očiju javnosti da je tek sada u medijima objavljeno kako je stupio na oltar 20. lipnja

Gareth Bale i njegova dugogodišnja djevojka Emma Rhys-Jones napokon su uplovili u bračne vode. Planirali su dugo to vjenčanje, ali su svečanost više puta morali odgađati zbog njezina incidentnog oca.

Čekalo se da napokon izađe iz zatvora zbog pronevjere novca, da ga mafija ostavi na miru, a naposljetku i da se srede obiteljski odnosi koji su zbog njegovih ispada oduvijek bili napeti.

Na kraju nije jasno je li otac mladenke uopće prisustvovao veselju, a jedan od razloga je i to što je vjenčanje održano u najvećoj tajnosti na Mallorci.

Zapravo, par je svoj sretan dan toliko dobro sakrio od očiju javnosti da je tek sada u medijima objavljeno kako je stupio na oltar 20. lipnja, a novinarima je put do informacija otežala i činjenica da su apsolutno svi nazočni morali potpisati ugovor u kojem su se obvezali da neće ni pisnuti kakvo je izgledala ceremonija, tko se sve pojavio, zabavljao uzvanike...

Ipak, novinar lista Diario de Mallorca je doznao da na vjenčanju nije bilo igrača madridskoga Reala, što je samo produbilo nagađanja da je pitanje dana kada će Velšanin napustiti klub u koji je stigao u rujnu 2013. godine i da odavno u svlačionici nije omiljena figura. 

Podsjetimo, Bale je prethodno bio član londonskoga Tottenhama, i tada igrao uz Luku Modrića, ali sve govori da čak niti hrvatskoga kapetana nije bilo među veselom družinom.

Je li Bale možda pozvao neke druge prijatelje iz svijeta nogometa, za sada nije poznato, a sve govori i da će to ostati tajna jer su se uzvanici ugovorom obvezali platiti penale u iznosu od 50 tisuća eura ako ikada i išta objave na društvenim mrežama ili proslijede u medije.

Doduše, to je iznos koji britanski tabloidi bez problema mogu platiti ako se tamošnji urednici zainate, ali već dvadesetak dana vlada potpuna tišina.

Bale i Rhys-Jones u vezi su više od 15 godina, a imaju i troje djece, Albu violet, Valentinu Navu i Axela Charlesa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije