Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za SP

Trening na Hitrecu: Vatreni dobro raspoloženi uoči odlučujućih dvoboja

Hrvatska reprezentacija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
02.10.2017.
u 20:24

Vatreni u petak na Rujevici igraju protiv Finaca, a u ponedjeljak u gostima kod Ukrajinaca

Hrvatska nogometna reprezentacija u Zagrebu je počela pripreme uoči odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za SP u Rusiji. Vatreni u petak na Rujevici igraju protiv Finaca, a u ponedjeljak u gostima kod Ukrajinaca. Reprezentativci u utorak putuju u Opatiju.

Večeras bi se momčadi trebao priključiti Luka Modrić koji očekuje rođenje trećeg djeteta.

Na večeri će se ostalim reprezentativcima priključiti Ivan Perišić i Duje Ćaleta-Car. Mario Mandžukić u ponedjeljak je trenirao odvojeno. Svi zajedno trebali bi u utorak u večernjim satima trenirati na Rujevici.

Hrvatska reprezentacija
1/21

Dejan Lovren ostao je na liječenju u Liverpoolu zbog bolova u leđima i  vatrenima bi se mogao priključiti uoči Ukrajine, dok je Nikola Kalinić otpao nakon što je magnetska rezonancija pokazala ozljedu aduktora.

Komentara 3

RO
rokoxy1
22:04 02.10.2017.

Rakitic ce odluciti ove dvije tekme , sad ima snage pun je morala i znanja

DU
Deleted user
00:02 03.10.2017.

Luka zabij po četvrti put !

BO
bozzika
00:36 03.10.2017.

bit će dobro raspoloženi do prvog poluvremena a o da će tužnih i zabrinutih lica krenuti u drugo pa u suzama završit jer Brko se bum pobrinuli da ih ekstra smiri,da dečki budu mirni kao biće,on misli da tako budu mirniji bolje igrali pa će se opet navlaciti po terenu kao i protiv Islanda,možda iskumbinira kao i Nik Praskaton pa odličnom idejom da im po par normabela pa će onda decki bit potpuno mirni i savršeno mirno odigrati.Mamićev lutak će parkirati Ferrarija u kanal garant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije