Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA FINSKU I UKRAJINU

Novi udarac za Hrvatsku: Otpao jedan od ključnih igrača!

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
02.10.2017.
u 14:49

– Nikola Kalinić će u Milanu napraviti magnetsku rezonanciju i priključiti se ekipi, ako nije ništa ozbiljno – rekao je Čačić na okupljanju.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se danas u Zagrebu uoči utakmica s Finskom i Ukrajinom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Nažalost, izbornik Ante Čačić doznao je još jednu lošu vijest – napadač Milana Nikola Kalinić ne može igrati.

– Nikola Kalinić u Milanu će napraviti magnetsku rezonanciju i priključiti se, ako nije ništa ozbiljno – rekao je Čačić na okupljanju.

1/15

Nažalost, Kalinićeva ozljeda je ozbiljnija pa na njega ne možemo računati. Nogometaš Milana bio je jedan od ključnih igrača i Čačić je sada ostao na Mandžukiću te trojici igrača koji su do sada dobivali malo prilike – Kramariću, Čopu i Santiniju.

Kalinić se tako priključio listi ozlijeđenih igrača - od prije je poznato da za ovo okupljanje Čačić ne može računati na Vedrana Ćorluku, Matea Kovačića, Marka Pjacu i Tina Jedvaja, a naknadno je otpao i Borna Barišić. Dejan Lovren neće kandidirati za utakmicu s Finskom, a ovisno o oporavku mogao bi se priključiti momčadi za susret s Ukrajinom.

Komentara 29

ES
Esseker
16:27 02.10.2017.

U boj u boj za narod svoj

IL
ilijan
18:22 02.10.2017.

Šta dramatiziraju ovi novinari. Mi možemo i sa 7 igrača te pobijedit.

VA
valentin2017
22:02 02.10.2017.

Otkada je to Kalinić postao ključni igrač za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije