Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Poljskoj

Jozak: Nisam pobjegao, bio sam tamo kada su navijači nasrnuli na igrače

Romeo Jozak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
02.10.2017.
u 18:11

Navijači su svima očitali lekciju razočarani nastupima momčadi u posljednja dva kola - kazao je Jozak

Trener Legije iz Varšave Romeo Jozak najoštrije je demantirao informaciju plasiranu u nekim našim medijima kako je on, Jozak, pobjegao sa stadiona Legije dok su pobješnjeli navijači tukli njegove igrače. Poljski prvak izgubio je u Poznanju protiv Lecha sa 0:3! 

- Začuđen sam zlonamjernošću naših medija, jer nitko u Poljskoj nije objavio takvu laž. Istina je ovakva: Nakon povratka momčadi iz Poznanja, gdje smo izgubili 0:3, na našem stadionu opkolilo nas je 70-ak navijača. Njihov vođa prišao mi je i kazao: "Treneru, ovo nema veze s vama, nego samo s igračima." Tada su se navijači preda mnom i mojim stožerom nakratko fizički obračunali s našim igračima. Potom su nam navijači svima očitali lekciju razočarani nastupima momčadi u posljednja dva kola - kazao je Jozak i dodao:

- Ovo je za mene nova, neuobičajena situacija, pritisak je velik. Ali ja se ne predaje, učinit ću sve da momčad nakon reprezentativne stanke ponovno krene pobjedničkom stazom.

Komentara 7

Avatar Right_sector
Right_sector
18:37 02.10.2017.

Indexova žgadija Alač, Dalmacija i ostatak tora lažu i mitomanišu po uzoru na braću traktoraše

PA
patrizia
19:04 02.10.2017.

E moj doktore nogometa drži se ti Maminja!

IL
ilijan
18:49 02.10.2017.

Romeo zašto ti je to trebalo...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije