Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO SE SVAKI TRAG

Treneru iz Cityjevog stožera tijekom finala Lige prvaka nestao otac, potraga traje

Champions League - Final - Manchester City Media Day
Jason Cairnduff/REUTERS
11.06.2023.
u 12:01

Prema pisanju brojnih europskih medija, u slučaj je uključena i turska policija, koja pokušava pronaći oca pomoćnika Pepa Guardiole

Manchester City je u subotu nakon 1:0 pobjede u finalu Lige prvaka protiv Intera slavio svoj prvi europski naslov. Igrači i navijači su proslavili naslov do dugo u noć, no jednom članu stručnog stožera nije bilo do slavlja.

Otac Enza Maresce, jednog od pomoćnih trenera Manchester Cityja, nestao je tijekom finalne utakmice. Na stadionu mu se sinoć u Istanbulu izgubio svaki trag.

Prema pisanju brojnih europskih medija, u slučaj je uključena i turska policija, koja pokušava pronaći oca pomoćnika Pepa Guardiole.

Maresca je inače u svojoj igračkoj karijeri odigrao 167 utakmica u Serie A igrajući za Juventus, Palermo i Sampdoriju, a 135 u La Ligi igrajući za Sevillu i Malagu.

VEZANI ČLANCI:

Trenersku karijeru je počeo kao pomoćnik u Ascoliju, a zatim je radio u Sevilli, pa poslije toga pomagao Manuelu Pellegriniju u West Hamu.

Na ljeto 2020. godine otišao je u City, u kojem je do danas, uz kratku avanturu u Parmi, koju je s klupe vodio tek 13 dana prije nego što je dobio otkaz i vratio se Guardioli. Tijekom svibnja su engleski mediji pisali kako ga žele Leicester i Celtic.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije