Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konzumeristička priča

Trenera Hajduka 'isprovocirali' pitanjem vezanom uz Mirtu Šurjak, žestoko je uzvratio

Mirta Šurjak
Foto: instagram.com/mirta.surjak1
15.02.2020.
u 10:07

- Valentinovo? To je najveća prijevara na svijetu - kazao je Tudor

Splitskom Hajduku, možemo to tako kazati, cvjetaju ruže bez obzira na Valentinovo. Ima  tri vezane pobjede u prvenstvu, drži drugu poziciju, pa je razumljivo što je bilo mjesta i za šalu u najavi utakmice protiv Slaven Belupa (Koprivnica, subota, 17:30).

U to je ime strateg Hajduka Igor Tudor od novinara zatražio neko veselije pitanje, te prestavnicima sedme sile spočitno da se stalno nalaze u urotama, negativi.

Mirta Šurjak
1/15

- Dajte malo veselja, život je lijep - kazao je Tudor i dobio što je tražio. 

Toni Bilić, novinar Glasa Slavonije, upitao ga je zašto njegovoj kolegici Mirti Šurjak nije povodom Valentinova kupio cvijeće. 

- Valentinovo? To je najveća prijevara na svijetu. Upravo si uvrijedio žene što im na Valentinovo daješ važnost. To je čista američka konzumeristička priča koja nema veze ni sa čim. A što se Mirte tiče, jučer je dobila od mene kompliment jer je zaslužila - odvratio je Tudor i dočekao odmah reakciju Šurjak:

- I to mi je bilo draže od bilo kakvog buketa ruža. A sada mir u razredu - našalila se novinarka HRT-a. 

Prepričanu situaciju možete pogledati na 13:20 u snimci

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
11:25 15.02.2020.

Ovo je stvarno postalo tesko zutilo od novinarstva! Sto kazu ili sto su objavile na drustvenim mrezama Nives, Ella, Vlatka, Mirta... i eksponencijalno rastuci broj raznih "influencerica"... Ovo je stivo za one kojima je mozak do te mjere ispran da se vise nista po tom pitanju ne moze uciniti, ovo sad je izivljavanje... k'o bokser koji je nokautirao protivnika pa ga onda cipelari onako onesvijestenog...

DU
Deleted user
17:01 15.02.2020.

Tudor je rekao istinu !!!! Valentinovo je amerčka komercijala. Do prije kojih desetak godina nitko za to nije znao, isto kao i noć vještica.

TR
tratincica68
10:29 15.02.2020.

Trebao joj je dat nesto drugo.ono sto joj u ocima pise.koji balavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije