Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Realova zvijezda

Trener Zidane namijenio Luki Modriću posebnu ulogu: To je zaslužio!

Luka Modrić
Foto: PA/Pixsell
17.03.2019.
u 11:51

Španjolski sportski dnevnik pohvalio je francuskog trenera kao i poteze koje je vukao tijekom susreta protiv Celte

Trener Zinedine Zidane ubrizgao je novu dozu energije u Realovu momčad koja je u 28. kolu španjolske lige kod kuće pobijedila Celtu s 2:0. Strijelci za Madriđane bili su Isco i Bale.

A naš Modrić ponovno je imao zapaženu ulogu na terenu. Hrvatski kapetan fantastičnim potezom zatresao je suparničku mrežu, ali sudac mu nije priznao pogodak.

>>Pogledajte video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Ovaj se put na Bernabeuu moglo osjetiti mnogo bolje ozračje nego što je bilo kod Solarija. Pokazao je to i Bale koji je pogodak proslavio sa suigračima.

Kako bi Real prošao u dvobojima s Ajaxom u Ligi prvaka da je Zidane stigao ranije, pita se Marca.

Španjolski sportski dnevnik pohvalio je francuskog trenera kao i poteze koje je vukao tijekom susreta protiv Celte.

Marca je istaknula Zidaneov sjajan potez što je Marcela, Isca i Navasa vratio u prvu momčad, a Modrić im bio najbolji Realov igrač. 

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

'Nije važno tko je Realov trener, jer Luka Modrić i dalje igra sjajno. Hrvat i dalje igra kvalitetno bez obzira da li ga trenira Lopetegui, Solari ili Zidane. Osvajač Zlatne lopte nikad se ne krije na terenu i vrlo je važan igrač u Realovoj igri. Modrić je vođa ove momčadi, kako god Real igrao', ističe Marca.

Hrvatski kapetan je jedini Realov igrač koji zadnjih mjeseci konstantan u svakoj utakmici. Navijači obožavaju Luku, a posebno ga cijeni i Zidane.

Francuski trener uskoro će krenuti u slaganje momčadi za sljedeću sezonu, a ključni igrač bit će upravo naš Modrić, piše Marca.

Komentara 13

Avatar Trpimir
Trpimir
12:40 17.03.2019.

Kaj ga nije Zidane pred par dana trebao prodati da ga se "rijesi" po novinarima vl-a? 😂

KA
kajinx
12:20 17.03.2019.

Luka je zlatni !

DU
Deleted user
13:57 17.03.2019.

Zidane je desetka, medju 3 u povijesti. Real ce uskoro opet gaziti s Lukom u glavnoj ulozi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije