Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIZAM U GUIMARAESU

Trener Vitorije: Nemojte misliti da je Hajduk toliko bolji od nas

Split: Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC
Miroslav Lelas/PIXSELL
08.08.2022.
u 14:01

Portugalci su uvjereni kako mogu dostići rezultatski deficit i proći u play-off KL-a.

Hajduk u srijedu od 18 sati gostuje kod Vitorije Guimaraes u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Trener Moreno Teixeira imao je tiskovnu konferenciju na kojoj je govorio o Hajduku te komentirao poraz na Poljudu. Prema njegovom mišljenju, prolaz nije tako nemoguć.

- Jasno nam je zašto smo izgubili 3:1 u Splitu. Puno se pričalo se o pogreškama Miguela Mage i Danija Silve, ali oni imaju potpuno povjerenje momčadi. Možda smo napravili i puno teže pogreške, ali o njima dvojici se više pričalo jer su iz tih individualnih pogrešaka primljeni golovi. - kaže strateg Vitorije.

- Gubili smo brojne lopte koje su utjecali na kvalitetu igre. Detektirali smo momčadske pogrešaka, koje su nam, ipak, smanjile samopouzdanje i kvalitetu igre. Nismo odigrali lošu utakmicu u Hrvatskoj, nemojte misliti da je Hajduk bio toliko nadmoćniji od nas! - zaključio je Teixeira.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije