Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIĆANI TRAŽE PROLAZAK

Dvojica važnih prvotimaca pojačat će kadar Hajduka za uzvrat u Portugalu

Hajduk je u 3. kolu SuperSport HNL-a na gostovanju svladao Varaždin 2:0
Igor Soban/PIXSELL
06.08.2022.
u 10:54

Sjajne vijesti dolaze za Valdasa Dambrauskasa uoči europskog ispita u Portugalu.

Hajduk je pred prepunim Poljud svladao Vitoriju Guimaraes 3:1 i s lijepom prednosti putuje na sjever Portugala. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, a do tada bi se Dambrauskasu mogla vratiti dva vrlo važna igrača.

Dalmatinski portal piše kako će sigurno u konkurenciji za nastup biti stoper Toni Borevković, on je u splitskoj utakmici odradio kaznu zbog isključenja zarađenog još dok je u dresu Rio Avea igrao protiv Milana.

Također, moguće je kako će na raspolaganju biti Nikola Kalinić, bivši Vatreni se od ozljede oporavlja još nakon Superkupa protiv Dinama. U ovome trenutku se ne može sa sigurnošću reći da će biti na raspolaganju treneru Dambrauskasu, no određene šanse postoje.

Što se tiče Marca Fossatija, talijanski veznjak sigurno propušta uzvrat trećeg pretkola Konferencijske lige.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije